Weboldal készítés

Az online megjelenés egyik alapköve a weboldal. Magyarországon a vállalkozások jelentős hányada már rendelkezik valamilyen honlappal, ami nagyon dicséretes, de a legtöbbjük nem tartja a lépést a technológia fejlődésével és a látogatók internet “fogyasztásával”, illetve az internetezők online felületekkel szemben támasztott igényeinek változásával.
Egy weboldal körülbelül 2-5 évig állja meg a helyét, ezután érdemes frissíteni, újat készíteni.

Azoknak a vállalkozásoknak, akiknek még nincs weboldala/webáruháza, érdemes erre áldozniuk, mivel az interneten való megjelenés rendkívül hatékony, hiszen kevés pénzért lehet elérni rengeteg embert, a weboldal/webáruház pedig akár az egész cég mondanivalóját fel tudja ölelni.

A weboldalakkal szemben támasztott kritériumokat a legtöbben már ismerik:

  • Ragadja meg a figyelmet, mivel a látogatók 90%-a az első pár másodpercben már eldönti, hogy maradni akar-e az adott oldalon. Erre a legjobb módszer, ha érdekes képi elemeket, vagy videókat használunk.
  • Legyen informatív, a lehető legtöbb információt tudja meg az érdeklődő, hogy a vásárlást, vagy a megrendelést el tudja kezdeni. Ezt szépen lehet tagolni különböző aloldalakon és a főoldalon egyaránt.
  • Legyen egyszerű a weboldal, a látogató mindig tudja hol van most, hova mehet és honnan jött.
  • A kommunikáció és a képi elemek buzdítsanak kapcsolatfelvételre, vagy vásárlásra, a látogatókat nem árt, ha irányítjuk.
  • A kapcsolatfelvétel legyen gyors, de nyerjünk belőle annyi információt, amennyit lehetséges.
  • Nem árt, ha van adminisztrációs lehetőség, ami ahhoz kell, hogy bizonyos időközönként frissíteni tudjuk a tartalmat.
  • A keresőoptimalizálás szempontjából legyen jól kialakított az egész weboldal.

És ez még csak a kezdet… legalább 200 olyan szempont van, aminek meg kellene felelni. Aki komolyan gondolja azt, hogy az interneten keresztül akar értékesíteni, annak érdemes szakemberhez fordulnia.

A megrendelőkkel szembeni elvárások – NYITOTTSÁG – az internetes világ gyorsan változik:

Ha pénzt és időt szán egy weboldal/webáruház vagy egy online katalógus rendszer kialakítására, akkor érdemes komolyan venni a munkálatokat. Ha Ön csak weboldalt szeretne, akkor az feleslegesen kidobott pénz addig, ameddig nincs mögötte olyan tevékenység, ami eljuttatja a vevőihez a honlapot. Szükséges a keresőoptimalizálás és a különböző online marketing eszközök alkalmazása is, máskülönben nem fognak oldalára találni. Mindig máshol vannak a vásárlók a trendeknek megfelelően. (Persze ezt az Ön célpiaca is befolyásolja.)

Cégünk naprakész, figyeljük az online változásokat, otthon vagyunk az internetes értékesítésben, a programozásban és a grafikai kivitelezésben egyaránt!

Amennyiben Ön szeretne egy olyan weboldalt készíttetni, amely mind megjelenésében és mondanivalójában,  mind szakmailag megállja a helyét, akkor Önnek a Xpertstudio Kft-re van szüksége!

Ha Ön azon gondolkozik, hogy webáruházat akar készíttetni a jövőben, mindenképpen olvassa végig ezt a lapot!

A webáruház készítés komoly dolog és komolyan is kell venni, mivel a magyarországi vásárlási szokások egyre jobban közelítenek a nyugati tendenciákhoz! Hatalmas célközönséget lehet elérni az interneten keresztül, kitágul a világ! ITT A NAGY LEHETŐSÉG!

Azonban a friss kutatásokból az is kiderül, hogy a magyarok árérzékenyek és az internetet használják az árak összehasonlítására.

*Érdekesség: Angliában a Tesco már az élelmiszert is kiszállítja, melyhez a csomagot a vevő egy online katalógus segítségével állíthatja össze.

A webáruház készítőkre tehát komoly feladat hárul. Meg kell győzniük a vevőt, hogy az adott weboldalon vásároljanak, ne menjenek el máshova. Ahhoz, hogy a vásárlást elérjük, tisztában kell lennünk négy, a vásárlást leginkább befolyásoló tényezővel.

Az elmúlt évek során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a témában és ma már állíthatjuk, hogy az általunk készített webshopok hatékonyak, folyamatosan jönnek a megrendelések az ajánlatkérések. Hatékonyan tudunk reagálni a fent említett vásárlást befolyásoló tényezőkre! Számos sikertörténet is született a kitartó munkának köszönhetően. 

Összességében elmondható, hogy az általunk készített webáruházak később tőlünk függetlenül is tudnak működni, de természetesen az átadást követően is a megrendelők mögött állunk, segítjük őket a webáruházzal kapcsolatos teendők, fejlesztések, frissítések, kommunikáció lebonyolításában.
Amivel mi többet nyújtunk mint mások, az a MARKETING!
Mi nem csak webáruházakat készítünk, hanem online értékesítési felületeket, melyek sokkal alacsonyabb költségek mellett üzemeltethetőek, mint egy bolt és akár egy ember is el tudja végezni a napi feladatokat, mivel nagy mértékben automata módon működik az áruház.

Az árakat találjuk mi ki közösen! A webáruházak piaci értéke 250 ezer forint és 500 ezer forint között mozog. Mi a kezdő ár alatt vagyunk jóval! Nem hiszi el? Kérjen ajánlatot!

Több információra van szüksége? Kérje ajánlatunkat!