Webáruház felügyelet UNASHOP, PRESTASHOP WOOCOMMERCE, OPENCART és MAGENTO

Kiszervezzük webáruháza fáradságos munkáját, hogy ön a kulcs tevékenységre összpontosíthasson! Miért fontos ez? Mert amíg az áruházzal foglalkozik nem keres pénzt! Amíg 1-3 ember dolgozik rajta az megint kidobott pénz! Átalánydíjért, kiszámítható és tervezhető költségért profit maximalizálás!

Hogy mire jó egy saját webáruház?

  • Gyors, egyszerű rendelési lehetőséget rejt magában, mely nem csak az Ön, de vásárlói számára is megkönnyíti a kereskedelmet.
  • Egyszerű, mégis igényes rendszert alakíthatunk ki segítségével, melyben termékei átlátható módon vannak elrendezve.
  • Egy jól elkészített webáruház megléte emeli cégünk, illetve weboldalunk színvonalát, szolgáltatásaink hitelességét.

UNASHOP, PRESTASHOP, WOCOMMERCE, OPENCART, MAGENTO alapú weboldala van, vagy csak nyitna? Termékeit értékesítené de nincs embere?

 

A webáruházak szerepe a modern korban

Napjaink rohanó világában a praktikusság és a gyorsaság az elsődleges szempont, szinte az élet minden területén, így nincs ez másként a vásárlás tekintetében sem. A webáruház készítésnek számtalan előnye létezik, melyeket kihasználva egy cég még nagyobb sikerekre tehet szert. Hogy hogyan?

Legyen szó egy kisebb vállalkozásról, vagy egy világszerte ismert nagyvállalatról, biztos, hogy a világ minden táján nem képes üzletet nyitni. De mi a helyzet a webáruház készítéssel? Az internet globális eszköz, mely szinte bárhol elérhető már a világon. Tehát, ha szeretnénk, hogy kínálatunk a világ bármely táján elérhető legyen, mi a megoldás? Természetesen egy webáruház készítése! Amellett, hogy bárhova eljuttathatjuk termékeinket, a vásárlás folyamatát is leegyszerűsíthetjük, így azok az ügyfelek is szívesebben fordulnak ajánlatainkhoz, akik más esetben, idő hiányában nem tennék.

Ha Ön is szeretné vállalkozását globálisan ismertté tenni, és praktikus megoldást keres, forduljon hozzánk bizalommal, és mi elkészítjük Önnek a tökéletes webáruházat!

Bérelhető webáruházakról

A legnagyobb előnyük, hogy havi vagy éves díj fejében szinte mindennel felvértezett webshopot kapunk kézhez. Csak az értékesítéssel kell foglalkoznunk, a fejlesztéseket, a hostingot, a hibák elhárítását bérbeadó végzi el.  A hátrányuk is ebből akad, mert a költségek folyamatosak lesznek amíg üzemeltetjük az áruházat. A számunkra fontos új fejlesztések nem azonnal készülnek el, mivel ez a webáruház nem egy külön áruház, hanem az egész egy része.

Ilyen az UNAS és más online bérelhető webáruházak.

Mindazonáltal ezek az előnyök és hátrányok együttese sokak részére nyújt tökéletesen működő értékesítési formát.

Ingyenes webshop motorokról némi statisztika

A Google trends elmúlt 5 éves keresési statisztikájából jól látszik, hogy világ országai szintjén milyen keresések mérhetők az egyes webáruház motorokhoz.
A WooCommercehez képest minden webáruház típusnál csökkenő keresési rátát láthatunk. Persze ez a statisztika sem teljesen, mivel a más webshopokat nem mutatja, ill. azt sem tudatja velünk, hogy a bérelhető  webáruházak milyen szeletet harapnak ki maguknak ebből a keresési tortából. Valamint az sem mellékes megjegyezni ebből a táblázatból, hogy a keresések mint kis és közepes értékesítők kereséseit tartalmazza vagy nagy multi cégekét ill, hogy mely országokra hogyan van ez jól levetítve.

De egy dolog jól látszódik belőle, hogy a ma elérhető ingyenes webshop motoroknak van létjogosultságuk és felhasználói táboruk folyamatosan változik.

De mi a helyzet a bevétellel?

Legyen bérelt vagy ingyenes webshop motor, ki felügyeli ki végzi ezt a tevékenységet? Biztos hogy kell webáruház hogy online értékesítsünk?

Cégünk többek között több olyan átalánydíjas szerződéses partnerrel áll kapcsolatban akik Webáruházat üzemeltetnek. A webáruház üzemeltetéshez általában 2-3 ember szükséges. Ez bérben hatalmas pénzkiesés egy vállalatnak. Mi megoldjuk, hogy a Weboldalak termékfeltöltései, a vásárlási folyamatok, vagy a frissítések miatt keletkező komplikációkat, fejlesztéseket átvesszük, továbbá a Webáruház termékeknek a grafikai és reklám anyagainak (SLIDEOK) elkészítését. Továbbá kivitelezzük a marketing szemlélettel a vevőtölcsérek, és pénzarató kampányokat, termékeink online értékesítését vállaljuk havi átalánydíjban!

Szükségem van nekem erre?

Amennyiben kis árbevételű cég úgy nem biztos hogy ezt megengedheti magának, de ha 2-3 embert csak a webáruház kezelésével van elfoglalva akkor mindenképpen gondolkozzon el azon, hogy kiszervezzük webáruházának üzemeltetését. Ne adjon ki súlyos százezreket plusz emberi erőforrásra vagy rosszul kivitelezett kampányokra. A mi célunk hogy az Ön bevétele végre megsokszorozódjon az online értékesítésből!

Mit nyújtunk mi?

Webshop design

Egy jó webdesign több, mint egy szép grafikai megoldás: minden elemében az átláthatóságot, könnyű kezelhetőséget és az értékesítést kell támogatnia! User interface tervezési és webdesign szolgáltatásunk pontosan ebben a szellemben tervezi meg az Ön webshopját is!

Keresőoptimalizálás, SEO

Ezt a pontot nem elemeznénk igen fontos tényező a jó találati listán való helyezés, de tudnunk kell, hogy ez egyre inkább háttérbe fog szorulni! Annyi versenytárs van már a piacon és annyian árulnak ugyanolyan terméket, hogy a lehető legtöbb munkabefektetés sem biztos képes SEO-ból vevőt csalogatni. Ide marketing stratégia kell!

Egy webshop látogatottsága a siker egyik legfontosabb tényezője. Legjobb eszközei a látogatottságnövelésnek a keresőoptimalizálás és PPC kampányok alkalmazása. Webshopjaink fejlesztésében a kezdetektől figyelembe vesszük és alkalmazzuk ezeket az eszközöket. Kialakítjuk az ajánlat helyét (Landing oldal) csalikat alkalmazunk, értékesítési tölcsér mellett vevőművelő kampányokat hozunk létre a magasabb profit és a kampány felügyelet mellett az extra bevétel növekedéséért.

Keresőmarketing, PPC kampányokkal

PPC kampányok segítségével hatékonyan és jó ár-érték aránnyal lehet érdeklődő látogatókat irányítani az oldalára. A költségek jól tervezhetőek és már alacsony költségkerettel is lehetséges hatékonyan hirdetni! Mi megtervezzük, beállítjuk és folyamatosan futtatjuk az Ön kampányait is!

Rendszeres karbantartás

Ha Önnek valami nagyon sürgős változásra van szüksége a webáruházában, de valamiért nincs aki azonnal elvégezze, karbantartási szolgáltatásunk a megoldás.

Mikor keressen bennünket?

  • Valamiért nem jön úgy a bevétel a webáruházukból
  • Amennyiben 2-3 ember is dolgozik webáruházán
  • Nagy raktárkészlettel rendelkezik, de még nincs online értékesítési felülete
  • Új termékeket szeretne a piacra bevezetni
  • Eddig túl drága volt a webáruház kezelése
  • Egy jól működő webáruháza van, de szeretné még hatékonyabbá tenni
  • Online webáruházat szeretne indítani

Szervezze ki webáruháza kezelését velünk! Nálunk egy helyen a designer, a rendszergazda, a programozó, és marketinges mindössze egy ember béréért! Üzemeltetjük, fejlesztjük és átdolgozzuk webáruházát vevőtermelő webáruházzá! Foglalkozzon a vállalkozása főtevékenységével az online értékesítést pedig hagyja ránk!

Keressen bizalommal minket! Segítünk!

Több információra van szüksége? Kérje ajánlatunkat!