Videós munkálatok

RÖVIDFILM KÉSZÍTÉS HATÁSOS VIDEÓK, MODERN TECHNIKÁKKAL

REKLÁMOZZA TERMÉKEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT MOZGÓKÉPEKKEL! A KORRAL HALADNI KELL, ÉS A MOZGÓKÉP KULTÚRA TERJEDÉSÉVEL MINDEN CÉGNEK/ VÁLLALKOZÁSNAK SZÁMOLNI KELL. A TECHNIKAI ÚJÍTÁSOKNAK KÖSZÖNHETŐEN MA MÁR KÖNNYŰ SZERREL KÉSZÍTHETÜNK RÖVIDFILMET, CÉGBEMUTATÓ VIDEÓT ILLETVE IMÁZSFILMET. ELKÉSZÍTETT VIDEÓINKKAL ÜGYFELEK TÖMEGÉT ÉRHETJÜK EL A VIDEÓMEGOSZTÓK NÉPSZERŰSÉGÉNEK ROHAMOS NÖVEKEDÉSE MIATT. NE MARADJON LE A KONKURENCIÁTÓL! VÁLASSZON VIDEÓ VÁGÁSI SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL!

MODERN KISFILMEK KÉSZÍTÉSE

A mai marketing stratégiák szerves részét képezik a videóanyagok, melyek lehetnek rövidfilmek, imázs filmek, klippek, cégbemutatók, stb. Ezen kívül magánszemélyként is sokszor szükségünk lehet vidó vágásra. Vegyük például az esküvőket, születésnapokat. Napjainkban egyre többen szeretnék megörkíteni életük legfontosabb pillanatait. Stúdiónkban a rövidfilm készítése alatt elsődlegesen az esemény fő motívuma köré építjük anyagainkat, ugyanis minden videónál van egy pont, ahol megjelenik a fő mondanivaló, létrejön a katarzis. A videó anyagok vágása mellett egyszerűbb animációk készítését is vállaljuk, melyekkel a céges bemutató videók modernebbé, egyedivé tehetők.

EGYEDI KISFILMEK KÉSZÍTÉSE

Legyen szó magáncélú, vagy üzleti videó vágásáról, minden alkalommal az egyediségre és a minőségre törekszünk. Minél több érzelmet tudunk kiváltani egy kisfilm alatt, annál biztosabbak lehetünk benne, hogy a végeredmény jó minőséget képvisel.

Reklámvideó készítés

Miért érdemes a YouTube-ot és minket választani?

2010 óta készítünk videókat, többek között YouTube kampány videókat is, illetve egyéb reklámanyagokat, így megtapasztaltuk, hogy aki okosan, stratégiát alkotva használja a modern felületeket, annak rengeteg pénzt hozhat.

Az emberek elvárják, hogy a YouTube-ra feltöltött anyagok jó minőségben készüljenek, élvezhetőek legyenek, szórakoztassanak és tanítsanak. A sikeres hirdetések létrehozása érdekében ezeket érdemes kombinálni, vagy az adott célcsoportnak megfelelő verziót kiválasztani.

Profi filmes csapatunk és keresőmarketing szakembereink közösen készítik a reklámspotokat, YouTube videókat. Saját NIKON DSLR kameráinkkal, ezáltal költséghatékonyabban tudjuk elkészíteni reklámfilmjeinket.

Milyen jellegű filmeket készítünk?

 • Filmek, reklámfilmek, kisfilmek teljes kivitelezése
 • Videoklipek készítése
 • Webszpot készítése
 • Eseményvideó készítése
 • Televíziós szponzorációs szpot (például packshot animáció)
 • Televíziós arculat
 • Videóvágás
 • Filmutómunka
 • 3D animáció, 2D kompozitálás (rotoscoping, masking, digital retouch, digital product placement, digital set extension)
 • Koncertfilmkészítés
 • Filmzenekészítés

Több információra van szüksége kérjen ajánlatot!