Üzlet

  Mind mutatása

  Wp tárhely

  Ft

  Az Xpertstudio ötvözte a professzionális tárhelyszolgáltatást és a megfelelő karbantartást, ami azért szükséges, hogy a weboldal megfelelően és nem utolsó sorban biztonságosan üzemeljen. 

  WP TÁRHELY RENDELÉS ITT

  Elfogyott

  Leírás

  Háttértároló: SSD

  Elérhető PHP verziók: 7.0, 7.1, 7.2 (PHP 7.0 alatti verziókat nem támogatjuk többé)

  SQL: MariaDB

  Kezelőfelület és szoftverek: A szervereink magyar nyelven is elérhető cPanel kezelőfelületét gyerekjáték kezelni. Minden tárhely WordPress, Joomla kompatibilis, melyek automatikus telepítését 350 egyéb portálrendszer és web alkalmazás mellett biztosítjuk.

  Mit kapsz tőlünk?

  Hibajavítást

  Valami elromlott a frissítések miatt? Külön költség nélkül megjavítjuk.

  Megfelelő méretű tárhelyet

  Többé nem kell aggódnod, hogy elfogyott a tárhely az oldalad mögött. Annyi tárhely áll rendelkezésre, amennyire az oldaladnak szüksége van!  És mindez a legújabb, leggyorsabb SSD háttértárolókon. Sebességgel sem lesz gondod!

  Biztonságot

  Többféle biztonsági megoldást kínálunk: 24 órás felügyelet, víruskeresés, DDoS elleni védelem. Minden oldal automatikusan SSL-t (https) kap, többé erre sem kell költened.

  Hírlevél Küldés lehetőséget

  Plusz költségek nélkül küldhetsz hírlevelet a speciális hírlevélsüldő szerverünkön keresztül, amivel garantálni tudjuk a magas megnyitási arányt. A leveleid nem landolnak többé SPAM mappába. 

  Segítségnyújtás

  Ha bármilyen kérdésed van a weboldaladdal, vagy a kezelésével kapcsolatban. Nálunk mindenki érdemben tud segíteni. Mindenki kap egy dedikált fejlesztőt, akinek bármikor írhat!