Korlátlan WP tárhely / hó

  Mind mutatása

  Korlátlan WP tárhely / hó

  1000 Ft / month

  Garantált Gyors webtárhely

  Tudjuk hogy a Wordpress felügyeletet is kíván, ezért létrehoztunk neked egy olyan csomagot amiben megfelelő támogatást és szinte korlátlan hardver erőforrást biztosítunk neked. Ezért az összegért egy nagyon komoly Combot dobunk neked!

  Az első megrendelés tartalmazza a tárhely aktiválását a domain levédését / átregisztrálását (ezt mi álljuk ha szükséges) és a migrálást ha költöztetnéd honlapodat hozzánk!

  Figyelem! Ez nem osztott erőforrás!
  A gyors honlapodon építhetsz webáruházat, közösségi oldalt, nagyforgalmú hírportált, dropshipping áruházat. Támogatjuk az árukereső szolgáltatást, nagy email hírlevél küldést, marketing célú honlapokat, sales funneleket. Építhetsz SEO-ra, Influencerkedhetsz vagy kampányban is irányíthatsz a honlapodra tömegeket! Továbbá védjük a tárhelyed és a honlapot a kártevő botokkal szemben, napi adatmentést biztosítunk.

  A tárhely olyan erőforrással rendelkezik ami egyszerre akár több ezer embert is kitud szolgálni! 30 NAP PRÓBAIDŐSZAK! HA NEM TETSZIK A SEBESSÉG ÉS A WORDPRESS, AKKOR VISSZAFIZETJÜK AZ ÖSSZEGET!

  Amennyiben kezdő vagy, akkor is ezt érdemes választanod, mert a tárhely méret dinamikusan növelhető, továbbá egy komplett szolgáltatást biztosítunk számodra.

  Jelenleg több mint 300+ honlapot készítettünk el 2016 Január óta.

  NEM VAGY ELÉGEDETT?

  Cikkszám: wptarhely Kategória:

  Mit kapsz tőlünk?

  Frissítés, Karbantartás
  Rendszeres karbantartás és frissítés.
  Hibajavítás
  Biztonsági rés vagy pluginek kompatibilitása miatti hibákat orvosoljuk.
  Dinamikus méretű tárhely
  Ne foglalkozz azzal mekkora a honlapod mérete. Dinamikusan növelhető a tárhelyed – gyakorlatilag korlátlan tárhelyed lesz.
  Biztonság
  Szerver szintű Bot védelem, víruskeresés, DDoS elleni védelem. Minden oldal automatikusan SSL-t (https) kap, többé erre sem kell költened.
  Optimalizálást
  Sebességet optimalizálunk. és Cache szolgáltatásnak köszönhetően a honlap betöltésének a sebessége 1mp alatt is lehet.
  Limitmentességet
  Nincs IOP-s korlátozás. Gyakorlatilag a teljes hardver erőforrással rendelkezel. Célunk hogy egyidejűleg több ezer embert is kitudj szolgálni.
  Segítségnyújtás
  Ha bármilyen kérdésed van a honlapoddal vagy a kezelésével kapcsolatban a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

  DIVI Elegant Themes korlátlan

  Ez a legtöbbet használt professzionális Téma építő sablon a világon.

  Teljesen magyar nyelvű és nem kell tudnod kódolni

  Néhány ismertebb sablonba már integrálták a magyar nyelvet, de sokszor csak egy része tud magyarul a felületnek.

  A Divinél az egész sablon magyar nyelven van. A Visual Builder (az oldalépítő), a sablonbeállítások, az elemek, és az elemek speciális beállításai is.

  Ha nem tudsz angolul, vagy csak kényelmesebb magyar nyelvű eszközökkel dolgoznod, akkor ez nagyon nagy könnyebbség lehet a számodra.

  Természetesen, mint minden jó WordPress sablon, a Divi se igényel programozói előképzettséget. Egyszerű kattintgatásokkal, “fogd és vidd” módszerrel tudod elkészíteni vele az egész weboldaladat.


  A fogd és vidd módszeres Visual Builder

  Ez az egész sablon esszenciája.

  A különböző sablonoknál az oldalaidat sokféle oldalépítővel, azaz page builderrel tudod elkészíteni. A Divi saját oldalépítője a Visual Builder.

  A vizuális oldalkészítés azt jelenti, hogy azon a felületen dolgozhatsz, ami majd a látogatóidnak is megjelenik, tehát egyből látod, hogy mit hogyan változtatsz.

  Nagyon gyors a rendszer, és igen könnyű elsajátítani a használatát. Az első belépés után még egy magyar nyelvű bemutatót is kapsz, hogy nehogy elveszhess a lehetőségek tárházában. Szerencsére nem állnak le a fejlesztésével, egyre felhasználóbarátabbá teszik az építés élményét.

  WordPress tárhely

  Ha WordPress és Woocommerce alapú nyílt forráskódú honlapod van akkor te is belefutottál már hogy egy bejegyzés mentésnél több másodpercet is kell várni, vagy egy kisebb fejlesztéshez beállításhoz fejlesztőt kell megkérned.

  A legrosszabb eset azonban az amikor frissül a rendszer és a telepített pluginek már nem működnek. Összeomlik az oldal az elavult összetevőktől egy biztonsági rés miatt pedig vírusos lesz a honlapunk vagy eltérítik. Ebből következik hogy a Google-ban is jelentős veszteséget okoz a találati listán vagy a hirdetéseinket feleslegesen futtatjuk, rosszabb esetben kapunk egy komoly tiltást a fiókunkra vonatkozólag.

  A tárhelyen kizárólag WordPress és Woocommerce oldalakat működtetünk. Mivel mi nem csak tárhely rendszergazdai szolgáltatást biztosítunk hanem honlap rendszergazdai üzemeltetést is megvalósítunk így nem kell tartanod a jövőbeli változásoktól, hiszen szakszerűen finomhangoljuk honlapod hogy továbbra is elérje a célját.

   

   

  WordPress weboldalad nem csak gyorsabb lesz, hanem nagyobb látogatószámot is könnyen ki tud szolgálni a többszerveres kiszolgálásnak köszönhetően.

  Elin.hu

  Microcloud E3 szerverünk Intel Xeon E3 1230 (4C/8T – 3.2GHz) processzorral és 16GB ECC memória modulokkal van felszerelve, melyet nem korlátozunk. A 2x240GB SSD  meghajtó gondoskodik a biztonságos és gyors adattárolásról, továbbá (Intel DC D3-S4510) 1x 1Gbps hálózati kapcsolat (2x1Gbps interface) pedig a gerinchálózaton a gyors elérést biztosítja számunkra bárhonnan is szeretnénk elérni szervereinket.

  NEM KELL ÖSSZEÁLLÍTGATNI HOGY MEKKORA MEMÓRIÁT SZERETNÉL, MEKKORA TÁRHELYET VAGY MILYEN GYORS PROCESSZORT!