Korlátlan WP tárhely / év

Korlátlan WP tárhely / év

30000 Ft

Garantált Gyors webtárhely

Tudjuk hogy a Wordpress felügyeletet is kíván, ezért létrehoztunk neked egy olyan csomagot amiben megfelelő támogatást és szinte korlátlan hardver erőforrást biztosítunk neked. Ezért az összegért egy nagyon komoly Combot dobunk neked!

Az első megrendelés tartalmazza a tárhely aktiválását a domain levédését / átregisztrálását (ezt mi álljuk ha szükséges) és a migrálást ha költöztetnéd honlapodat hozzánk!

A Combo telepítése 100 ezer forint piaci értékkel bír

Figyelem! Ez nem osztott erőforrás olcsó tárhely szolgáltatás!
A gyors honlapodon + WP-Rocket + Imagify lesz telepítve amivel teljesen szabadon építheted fel a honlapodat vagy Landing oldalaidat.

Figyelem! Ez nem osztott erőforrás!
A gyors honlapodon építhetsz webáruházat, közösségi oldalt, nagyforgalmú hírportált, dropshipping áruházat. Támogatjuk az árukereső szolgáltatást, nagy email hírlevél küldést, marketing célú honlapokat, sales funneleket. Építhetsz SEO-ra, Influencerkedhetsz vagy kampányban is irányíthatsz a honlapodra tömegeket! Továbbá védjük a tárhelyed és a honlapot a kártevő botokkal szemben, napi adatmentést biztosítunk.

 

Cikkszám: wptarhelybasic Kategória:

Mit kapsz tőlünk?

Frissítés, Karbantartás
Rendszeres karbantartás és frissítés.
Hibajavítás
Biztonsági rés vagy pluginek kompatibilitása miatti hibákat orvosoljuk.
Dinamikus méretű tárhely
Ne foglalkozz azzal mekkora a honlapod mérete. Dinamikusan növelhető a tárhelyed – gyakorlatilag korlátlan tárhelyed lesz.
Biztonság
Szerver szintű Bot védelem, víruskeresés, DDoS elleni védelem. Minden oldal automatikusan SSL-t (https) kap, többé erre sem kell költened.
Optimalizálást
Sebességet optimalizálunk. és Cache szolgáltatásnak köszönhetően a honlap betöltésének a sebessége 1mp alatt is lehet.
Limitmentességet
Nincs IOP-s korlátozás. Gyakorlatilag a teljes hardver erőforrással rendelkezel. Célunk hogy egyidejűleg több ezer embert is kitudj szolgálni.
Segítségnyújtás
Ha bármilyen kérdésed van a honlapoddal vagy a kezelésével kapcsolatban a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

WordPress tárhely

Ha WordPress és Woocommerce alapú nyílt forráskódú honlapod van akkor te is belefutottál már hogy egy bejegyzés mentésnél több másodpercet is kell várni, vagy egy kisebb fejlesztéshez beállításhoz fejlesztőt kell megkérned.

A legrosszabb eset azonban az amikor frissül a rendszer és a telepített pluginek már nem működnek. Összeomlik az oldal az elavult összetevőktől egy biztonsági rés miatt pedig vírusos lesz a honlapunk vagy eltérítik. Ebből következik hogy a Google-ban is jelentős veszteséget okoz a találati listán vagy a hirdetéseinket feleslegesen futtatjuk, rosszabb esetben kapunk egy komoly tiltást a fiókunkra vonatkozólag.

A tárhelyen kizárólag WordPress és Woocommerce oldalakat működtetünk. Mivel mi nem csak tárhely rendszergazdai szolgáltatást biztosítunk hanem honlap rendszergazdai üzemeltetést is megvalósítunk így nem kell tartanod a jövőbeli változásoktól, hiszen szakszerűen finomhangoljuk honlapod hogy továbbra is elérje a célját.

 

 

WordPress weboldalad nem csak gyorsabb lesz, hanem nagyobb látogatószámot is könnyen ki tud szolgálni a többszerveres kiszolgálásnak köszönhetően.

Elin.hu

Microcloud E3 szerverünk CPU: Intel E-2288G (8C/16T – 3.2GHz) processzorral és 16GB ECC memória modulokkal van felszerelve, melyet nem korlátozunk. A 2x NVMe 1TB  meghajtó gondoskodik a biztonságos és gyors adattárolásról, továbbá (Intel DC D3-S4510) 1x 1Gbps hálózati kapcsolat (2x1Gbps interface) pedig a gerinchálózaton a gyors elérést biztosítja számunkra bárhonnan is szeretnénk elérni szervereinket.

NEM KELL ÖSSZEÁLLÍTGATNI HOGY MEKKORA MEMÓRIÁT SZERETNÉL, MEKKORA TÁRHELYET VAGY MILYEN GYORS PROCESSZORT!

Érdekelhetnek még…