Korlátlan WEBSHOP VIP tárhely / év

Korlátlan WEBSHOP VIP tárhely / év

230000 Ft

Garantált Gyors webtárhely

Tudjuk hogy a Wordpress felügyeletet is kíván, ezért létrehoztunk neked egy olyan csomagot amiben megfelelő támogatást és szinte korlátlan hardver erőforrást biztosítunk neked. Ezért az összegért egy nagyon komoly Combot dobunk neked!

Az első megrendelés tartalmazza a tárhely aktiválását a domain levédését / átregisztrálását (ezt mi álljuk ha szükséges) és a migrálást ha költöztetnéd honlapodat hozzánk!

A Combo telepítése 100 ezer forint piaci értékkel bír

Figyelem! Ez nem osztott erőforrás olcsó tárhely szolgáltatás!
A gyors honlapodon + WP-Rocket + DIVI Elegant Theme + Imagify lesz telepítve amivel teljesen szabadon építheted fel a honlapodat vagy Landing oldalaidat.

Figyelem! Ez nem osztott erőforrás!
A gyors honlapodon építhetsz webáruházat, közösségi oldalt, nagyforgalmú hírportált, dropshipping áruházat. Támogatjuk az árukereső szolgáltatást, nagy email hírlevél küldést, marketing célú honlapokat, sales funneleket. Építhetsz SEO-ra, Influencerkedhetsz vagy kampányban is irányíthatsz a honlapodra tömegeket! Továbbá védjük a tárhelyed és a honlapot a kártevő botokkal szemben, napi adatmentést biztosítunk.

 

Cikkszám: wptarhely-1 Kategória:

Mit kapsz tőlünk?

Frissítés, Karbantartás
Rendszeres karbantartás és frissítés.
Hibajavítás
Biztonsági rés vagy pluginek kompatibilitása miatti hibákat orvosoljuk.
Dinamikus méretű tárhely
Ne foglalkozz azzal mekkora a honlapod mérete. Dinamikusan növelhető a tárhelyed – gyakorlatilag korlátlan tárhelyed lesz.
Biztonság
Szerver szintű Bot védelem, víruskeresés, DDoS elleni védelem. Minden oldal automatikusan SSL-t (https) kap, többé erre sem kell költened.
Optimalizálást
Sebességet optimalizálunk. és Cache szolgáltatásnak köszönhetően a honlap betöltésének a sebessége 1mp alatt is lehet.
Limitmentességet
Nincs IOP-s korlátozás. Gyakorlatilag a teljes hardver erőforrással rendelkezel. Célunk hogy egyidejűleg több ezer embert is kitudj szolgálni.
Segítségnyújtás
Ha bármilyen kérdésed van a honlapoddal vagy a kezelésével kapcsolatban a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

DIVI Elegant Themes korlátlan

Ez a legtöbbet használt professzionális Téma építő sablon a világon.

Teljesen magyar nyelvű és nem kell tudnod kódolni

Néhány ismertebb sablonba már integrálták a magyar nyelvet, de sokszor csak egy része tud magyarul a felületnek.

A Divinél az egész sablon magyar nyelven van. A Visual Builder (az oldalépítő), a sablonbeállítások, az elemek, és az elemek speciális beállításai is.

Ha nem tudsz angolul, vagy csak kényelmesebb magyar nyelvű eszközökkel dolgoznod, akkor ez nagyon nagy könnyebbség lehet a számodra.

Természetesen, mint minden jó WordPress sablon, a Divi se igényel programozói előképzettséget. Egyszerű kattintgatásokkal, “fogd és vidd” módszerrel tudod elkészíteni vele az egész weboldaladat.


A fogd és vidd módszeres Visual Builder

Ez az egész sablon esszenciája.

A különböző sablonoknál az oldalaidat sokféle oldalépítővel, azaz page builderrel tudod elkészíteni. A Divi saját oldalépítője a Visual Builder.

A vizuális oldalkészítés azt jelenti, hogy azon a felületen dolgozhatsz, ami majd a látogatóidnak is megjelenik, tehát egyből látod, hogy mit hogyan változtatsz.

Nagyon gyors a rendszer, és igen könnyű elsajátítani a használatát. Az első belépés után még egy magyar nyelvű bemutatót is kapsz, hogy nehogy elveszhess a lehetőségek tárházában. Szerencsére nem állnak le a fejlesztésével, egyre felhasználóbarátabbá teszik az építés élményét.

WordPress tárhely

Ha WordPress és Woocommerce alapú nyílt forráskódú honlapod van akkor te is belefutottál már hogy egy bejegyzés mentésnél több másodpercet is kell várni, vagy egy kisebb fejlesztéshez beállításhoz fejlesztőt kell megkérned.

A legrosszabb eset azonban az amikor frissül a rendszer és a telepített pluginek már nem működnek. Összeomlik az oldal az elavult összetevőktől egy biztonsági rés miatt pedig vírusos lesz a honlapunk vagy eltérítik. Ebből következik hogy a Google-ban is jelentős veszteséget okoz a találati listán vagy a hirdetéseinket feleslegesen futtatjuk, rosszabb esetben kapunk egy komoly tiltást a fiókunkra vonatkozólag.

A tárhelyen kizárólag WordPress és Woocommerce oldalakat működtetünk. Mivel mi nem csak tárhely rendszergazdai szolgáltatást biztosítunk hanem honlap rendszergazdai üzemeltetést is megvalósítunk így nem kell tartanod a jövőbeli változásoktól, hiszen szakszerűen finomhangoljuk honlapod hogy továbbra is elérje a célját.

 

 

A bérelhető webshop olcsó, de korlátok közé szorít, és rontja a honlapod teljesítményét a keresőben. Az egyedi webáruház méregdrága, egy vasad sem marad arra, hogy hirdesd az oldalt, és látogatókat hozz a webáruházadba.

WooCommerce
Webshop a világ legnépszerűbb tartalompublikáló rendszerén

A WooCommerce a világ egyik vezető nyílt forráskódú webshop motorja, amely a népszerű WordPress tartalomkezelő rendszerre épül. Egyszerű használata és rugalmas testreszabhatósága okán kereskedők milliói használják. Tartalomgazdag webáruházakhoz és merchandising website-okhoz kifejezetten ajánljuk.

A WooCommerce a WordPress bővítménye, amelyet kifejezetten a tartalomorientált értékesítés elősegítésére fejlesztettek ki. Felhasználóbarát admin felülete és rugalmas, drag and drop- és flexibilis szerkesztőfelület technológiája egyedi tartalom megjelenítést tesznek lehetővé. Könnyű kezelhetősége mindenki számára elérhetővé teszi.

Legfőbb előnyei: egyszerű, gyors, költséghatékony, bővíthető

Szép, egyedi megjelenés

A WordPresstől megszokhattuk, hogy kiemelt figyelmet szentel a tartalmak megjelenítésére. Mivel a WooCommerce a WordPress kiterjesztése, ezért a tartalomorientáltságot és az ehhez kapcsolódó design elemeket webáruházunk esetében is élvezhetjük. 100%-ig testreszabható webáruház.

Könnyű kezelhetőség, egyedi support

A WooCommerce egyik legnagyobb előnye, hogy flexibilis tartalomkezelés, kifejezetten felhasználóbarát admin felület jellemzi, ennek köszönhetően magunk szerkeszthetjük honlapunkat, webáruházunkat. Emellett, ha mégis problémába ütköznénk, az OANDER munkatársai azonnal állnak a partnervállalat rendelkezésére, folyamatos supportot biztosítva.

Beépített statisztikák

A WooCommerce számtalan riportot és beépített statisztikát biztosít eredményeink pontos átlátására, az üzleti tervezés támogatására. Az admin felületen található “állapot” box egyből listázza számunkra forgalmunkat, megrendeléseinket, termékeinket, kiadásainkat, lemondásainkat. Az analítikában és a dashboardon mindenről tartalmas kimutatást kapunk, ami a webáruházunk futtatásához szükséges, és még annál is többet.

VIP szerver

Microcloud E3 szerverünk CPU: Intel E-2288G (8C/16T – 3.2GHz) processzorral és 16GB ECC memória modulokkal van felszerelve, melyet nem korlátozunk. A 2x NVMe 1TB  meghajtó gondoskodik a biztonságos és gyors adattárolásról, továbbá (Intel DC D3-S4510) 1x 1Gbps hálózati kapcsolat (2x1Gbps interface) pedig a gerinchálózaton a gyors elérést biztosítja számunkra bárhonnan is szeretnénk elérni szervereinket.

NEM KELL ÖSSZEÁLLÍTGATNI HOGY MEKKORA MEMÓRIÁT SZERETNÉL, MEKKORA TÁRHELYET VAGY MILYEN GYORS PROCESSZORT!