Üzlet

5GB+ VPS Tárhely + Cpanel
2019-03-23
Mind mutatása

Ingyen Weboldal + 5GB+ VPS Tárhely

55000 Ft / year

Az Xpertstudio ötvözte a professzionális tárhelyszolgáltatást és a megfelelő karbantartást, ami azért szükséges, hogy a weboldal megfelelően és nem utolsó sorban biztonságosan üzemeljen. 

A szolgáltatás havi díja 10000 forint AAM. Cpanel licenszért és a havi karbantartási költségért fizetsz a többit ingyen biztosítjuk!

Leírás

Háttértároló: SSD

Elérhető PHP verziók: 7.0, 7.1, 7.2 (PHP 7.0 alatti verziókat nem támogatjuk többé)

Honlap fejlesztés: Elkötelezettek vagyunk a nyílt forráskódú szoftverek mellett, ezért a legtöbb fejlesztésünket ilyen szoftverekkel (például WordPress, WooCommerce, stb…) készítjük.

Ingyen Domain regisztrációt biztosítunk, átmigráljuk már létező honlapját.

Kezelőfelület és szoftverek: A szervereink magyar nyelven is elérhető cPanel kezelőfelületét gyerekjáték kezelni. Minden tárhely WordPress, Joomla kompatibilis, melyek automatikus telepítését 350 egyéb portálrendszer és web alkalmazás mellett biztosítjuk.

Mit kapsz tőlünk?

Egyedi Honlapot

Elkészítjük új vagy régi honlapját feljavítjuk, Modern Responsiv megjelenéssel. Ingyen töltjük fel a tartalmat. Oktatóanyagot is biztosítunk.

Hibajavítást

Valami elromlott a frissítések miatt? Külön költség nélkül megjavítjuk.

Megfelelő méretű tárhelyet

Többé nem kell aggódnod, hogy elfogyott a tárhely az oldalad mögött. Annyi tárhely áll rendelkezésre, amennyire az oldaladnak szüksége van!  És mindez a legújabb, leggyorsabb SSD háttértárolókon. Sebességgel sem lesz gondod!

Biztonságot

Többféle biztonsági megoldást kínálunk: 24 órás felügyelet, víruskeresés, DDoS elleni védelem. Minden oldal automatikusan SSL-t (https) kap, többé erre sem kell költened. Kitiltjuk az ártalmas Botokat, a fertőzött oldalakat rendbe rakjuk.

Hírlevél Küldés lehetőséget

Plusz költségek nélkül küldhetsz hírlevelet a speciális hírlevélsüldő szerverünkön keresztül, amivel garantálni tudjuk a magas megnyitási arányt. A leveleid nem landolnak többé SPAM mappába. 

Segítségnyújtás

Ha bármilyen kérdésed van a weboldaladdal, vagy a kezelésével kapcsolatban. Nálunk mindenki érdemben tud segíteni. Mindenki kap egy dedikált fejlesztőt, akinek bármikor írhat email-t.