Üzlet

Ingyen Weboldal + 5GB+ VPS Tárhely
2019-03-23
Mind mutatása

5GB+ VPS Tárhely + Cpanel

33000 Ft / year

Az Xpertstudio ötvözte a professzionális tárhelyszolgáltatást és a megfelelő karbantartást, ami azért szükséges, hogy a weboldal megfelelően és nem utolsó sorban biztonságosan üzemeljen. 

A szolgáltatás havi díja 5000 forint AAM. Csak a Cpanel licenszért fizet a többit ingyen biztosítjuk!

Leírás

Háttértároló: SSD

Elérhető PHP verziók: 7.0, 7.1, 7.2 (PHP 7.0 alatti verziókat nem támogatjuk többé)

SQL: MariaDB

Kezelőfelület és szoftverek: A szervereink magyar nyelven is elérhető cPanel kezelőfelületét gyerekjáték kezelni. Minden tárhely WordPress, Joomla kompatibilis, melyek automatikus telepítését 350 egyéb portálrendszer és web alkalmazás mellett biztosítjuk.

Mit kapsz tőlünk?

Hibajavítást

Valami elromlott a frissítések miatt? Külön költség nélkül megjavítjuk.

Megfelelő méretű tárhelyet

Többé nem kell aggódnod, hogy elfogyott a tárhely az oldalad mögött. Annyi tárhely áll rendelkezésre, amennyire az oldaladnak szüksége van!  És mindez a legújabb, leggyorsabb SSD háttértárolókon. Sebességgel sem lesz gondod!

Biztonságot

Többféle biztonsági megoldást kínálunk: 24 órás felügyelet, víruskeresés, DDoS elleni védelem. Minden oldal automatikusan SSL-t (https) kap, többé erre sem kell költened.

Hírlevél Küldés lehetőséget

Plusz költségek nélkül küldhetsz hírlevelet a speciális hírlevélsüldő szerverünkön keresztül, amivel garantálni tudjuk a magas megnyitási arányt. A leveleid nem landolnak többé SPAM mappába. 

Segítségnyújtás

Ha bármilyen kérdésed van a weboldaladdal, vagy a kezelésével kapcsolatban. Nálunk mindenki érdemben tud segíteni. Mindenki kap egy dedikált fejlesztőt, akinek bármikor írhat email-t.