WordPress weboldalkészítés Betheme-vel

Unas webáruház üzemeltetés
2018-12-15
Unas webshop marketing
2018-12-15

WordPress weboldalkészítés Betheme-vel

Ha már elköteleződtél a WordPress mellett, az egyik legfontosabb döntésed a sablonod kiválasztása lesz. Azért nehéz lépés ez, mert az elején még senki nem ért hozzájuk igazán. Nehéz átlátni, mi lesz később lényeges. Ha pedig a fejlesztők marketingje ügyes, egy rosszabb sablonra is könnyedén rávehetnek. Ebben a bejegyzésben megmutatom neked az egyik legjobb megoldást a piacon.

Betheme

Jelenleg 400+ design közül lehet változtatni. A wordpressbe úgy integrálódik be hogy garantáltan nem fogja szétgányolni a rendszerünket. A régebbi verziók is tökéletesen működnek a legújabb wordpress 5 verzióval. A mostani frissítés pedig jelentősen gyorsult.

Első és legfontosabb eszköze a Muffingroup.

Baromi sok mindent tud és nagyon egyszerű vele oldalakat építeni. Évente közel 100 weboldalt darálunk le vele. Miind az oldalak és a bejegyzéseknél beépül a muffingroup, így ha a wordpress guttenberget hanyagolni szeretnénk akkor építhetjük is az oldalainkat.

A Theme options beállításánál a legfontosabb hogy többféle elrendezésű és felépítésű honlapot lehet létrehozni. Megadható például hogy a honlap FIX szélességű legyen vagy teljesszélességű. A mobil megjelenés miatt jobb a teljes szélességű megjelenést választani.

Theme Options

További beállítások A fejléc beállításai is részletesen megadhatók, menü beállítások ahol egy speciális action menü is elhelyezhető a legfontosabb információkkal. Fontos hogy bármilyen content tartalmnál egyedileg vagy globálisan is aktiválható oldal sáv vagy sidebar.

Sidebar

A sidebar szerepe, hogy azaonos tartalmak jelenjenek meg hasonló oldalak, vagy bejegyzéseknél. Ilyen lehet egy banner, widget, kép, feliratkozás vagy cikkek, vagy webshop esetén termékekkel kapcsolatos információk pl: kosár vagy megtekintett termékek.

További content kiegészítések a Portfolio, Clients, Offer, Slides és Testimontal. Ezekkel így máris külön kezelhetők ezek a tartalmak, pl: személyek hozzáadása, ajánlat, partnerek a Slides menüpontba felvihetők, így a builernél csak kihelyezzük melyik tartalmat szeretnénk látni.

SEO

Seo szempontból nem szoktuk használni, mivel a Yoast SEO-t nem übereli, de jó dolog hogy figyeltek arra hogy minden contenthez lehessen egyedi SEO szövegezést megadni.

FOOTER

A láblécnél megadható hány hasábra legyen szétosztva, milyen infók jelenjenek meg, vihetünk fel plusz infót és a widgeteknél is külön vihető fel tartalom.

Translate menüpont

Minden téma különböző nyelvre lefordítható, így nem probléma ha Szlovák vagy Román vagy Német nyelvű weboldalt kell készíteni, nem kell végre a kódba belenyúlni a fordítás miatt vagy .PO fájlok fordításával szórakozni.

További menüpontok:

  • Resposive
  • Social
  • Colors
  • Fonts
  • Custom JS /CSS
  • Backup/Reset

A Leírás nem teljes, de ha érdekel mit is tud a rendszer vagy velünk dolgoznál akkor keress bennünket.

A legújabb WordPress 5 és BeTheme weboldalakat készítjük rövid határidővel.