Weboldal készítés Veszprém

Veszprém Informatikai szolgáltatások
2017-04-25
Unas webáruház üzemeltetés
2018-12-15

Weboldal készítés Veszprém

Weboldal készítés, üzemeltetés. Meglévő weboldalak újratervezése. On-line marketing stratégia tervezés. Internetes hirdetéskezelés.

Erősségeink közé tartozik a tartalom-előállítás, a natív hirdetések,
a content marketing , a social media management, valamint a SEO és PPC.

Több éve foglalkozunk weboldalak készítésével és online marketing menedzsmenttel. A weboldalak tervezésénél ügyelünk a használhatóságra. Szabványos, böngésző független, reszponzív, azaz kijelző mérethez igazodó oldalakat készítünk, mely oldalak tartalomfeltöltő felülete nem bonyolultabb egy egyszerű szövegszerkesztőnél, így Neked nem kell fejlesztőnek lenned az elkészült weboldalad tartalmának feltöltéséhez/változtatásához.

Weboldalainkat rövid határidővel készítjük teljes tartalom feltöltéssel.

Szolgáltatásunkat elsősorban Veszprém és környékén nyújtjuk, így a tervezés, árajánlat és a személyes konzultációk tekintetében ezen a területen tudunk rugalmasak lenni. Az Xpertstudio Kft fő profilja a keresőbarát honlapkészítés és online marketing tevékenység, mely kiterjed továbbá Budapest és az ország egész területére. Kiknek szolgáltatunk? Jelenleg elsősorban egyéni vállalkozók, kis-, és közepes (KKV) vállalkozások tartoznak ügyfeleink közé.