Unas webáruház üzemeltetés

Weboldal készítés Veszprém
2018-12-15
WordPress weboldalkészítés Betheme-vel
2018-12-15

Unas webáruház üzemeltetés

Több éve foglalkozunk Unas webáruház üzemeltetésével. Ügyviteli rendszerek összeköttetése, tömeges termék feltöltéssel, külső rendszerekkel való integrálásával.

Bár az Unas webáruház egy bérelhető felület, mégis az egyik leginkább kedvelt webáruház rendszer Magyarországon.  

Miért szeretik ennyien?

Elsősorban talán azért, mert egy stabil háttérrel rendelkező cégről van szó és jó a supportja is. Továbbá minden a fejlesztés egy kézben van, kevésbé bonyolult egy átlag felhasználónak, így nem kell a modulok frissítésével és ezek által okozott problémákkal megküzdenie. 

Amit várhatunk az Unastól!

Stabil működés, erőforrás biztosítása. A megszokott felület és opciók nem fognak változni. A kialakítás nem túl bonyolult, átlátható könnyen tanulható. 

Frontend

Ez maga a webáruházunk előnézete. A választható kinézeteket tekintve nem túl sok variáció található, de aki nem a külsőre megy annak tökéletesen megfelel. Vannak új Mobil nézetet is támogató felületek.

Bár a frontend felület szinte teljesen statikus pár doboz és ezeknek a tartalma egyesével szerkeszthető, csöppet sem felhasználó barát és igen csak elmarad a legújabb weboldal builder technológiáktól, lehetőségektől.

Backend

Ez maga admin felület ahol statisztikákat nézhetünk, beállíthatjuk a témát, magának a webáruháznak a működését is. A termékek feltöltése mellett van némi marketing eszköz lehetőség is. A legtöbb opció fizetős, vagy ha komolyabb megoldásra van szükség annak viszont híján van a rendszer.

A termékek managelése 50-100 termékig megoldható egyesével, de ha több ezer termékről van szó akkor azonnal falba ütközik az ember. Nagyon fapados ezen a téren, viszont ahogy az elején írtam sokan ezt a rendszert választották kiínduló pontnak és itt kereskednek. 

Bár az ügyfelek többsége megszenved mert kitermelni sem bír grafikust, informatikust, marketingest hogy a webáruházat végre növekvő profit pályára állítsa. 

Az Xpertstudio Kft ebben tud elsősorban segíteni hogy kiszervezi a webshoppal kapcsoltban az összes munkafolyamatot hogy már csak a rendeléssel kapcsolatos feldolgozást kelljen elvégezni.

Ami fontos, hogy sem egy honlap sem egy webáruház nem lesz Önműködő csak Ön álló 🙂 vagyis semmi pénzt nem fog  hozni ha nem megfelelő stratégiával és szakértelemmel fogja üzemeltetni. Ha nem probléma vállalkozásának fenntartani ehhez szakembereket akkor nem mi vagyunk a megfelelő választás. 

Bár a másik megoldás a cégeknél hogy kilépnek az online értékesítésbe de egyáltalán nem akarnak cégen belül ezzel foglalkozni így ebben az esetben kiszervezzük a teljes folyamatot. 

UNAS

Maga az Unas shop teljesen megfelelő rendszer a hiányosságai ellenére, azért nem szükséges váltani mert egyre több időt és feladatot kell vállalkozásának erre fordítania, mi azért vagyunk hogy ebben segítsünk.

Bízza ránk az Unas webáruházát és mi teljeskörűen keresőoptimalizáljuk, Marketing eszközöket integrálunk bele, ha van ügyviteli szoftvere azzal összekapcsoljuk, tertmékeket feltöltjük kezeljük, az árakat figyeljük és frissítjük. Konkurenciát elemzünk külső fiókokat is kezeljük: facebook, árukereső, googleAds. 

Miért ne érné meg?

Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma! Az általunk kezelt Webáruházak havonta 5-10 millió forint átlag bevételt produkálnak.