SSL tanúsítvány weboldalának!

Push üzenetek, üzenj célcsoportodnak a böngészőben!
2017-03-11

SSL tanúsítvány weboldalának!

Biztosítsa weboldalát, domainjei védelmét, erősítse ügyfelei bizalmát és biztonságérzetét SSL tanúsítvány használatával! Válasszon termékeink közül, forduljon hozzánk bizalommal! 

Az SSL protokoll (Secure Socket Layer) a kommunikáló felek (pl. két szerver vagy web/email kliens és szerver, stb.) közötti titkosítással és hitelesítéssel történő biztonságos kommunikációra szolgál. SSL biztosítja a biztonságos kommunikációt a lehallgatások ellen. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy azokkal kommunikálnak akikkel valóban szeretnének. SSL tanúsítványok általában használhatók; on-line üzleteknél ahol rendeléseket és hitelkártya adatokat fogadnak, adminisztrációs web portálokhoz a jelszavak és az adatok biztonságossá tételéhez, projektekhez amelyek jogszabályi rendelkezések alá tartoznak vagy amelyek megkövetelik a biztonságos adatátvitelt.

Az SSL kapcsolat létesítése egy aszimmetrikus titkosítás alapelvén működik. Minden kommunikáló fél rendelkezik egy titkosítási kulcs párral – egy nyilvános és egy privát kulccsal. A nyilvános kulcsot közzé kell tenni és biztosítani annak megfelelő átvitelét mindenki számára aki használni szeretné. Ha valaki titkosítja az üzenetet ezzel a kulccsal, csak a használt nyilvános kulcs tulajdonosa által, a megfelelő privát kulcs segítségével fejthető vissza.

Az SSL-el biztosított webhely címek https:// kezdetűek. A böngésző jelzi a biztonságos oldalakat egy lakat ikonnal az állapotsorban. A modern böngészők megjelenítik a lakat ikont a címsorban és ez a sor különböző színnel árnyalt (zöld teljesen megbízható, sárga vagy narancssárga részlegesen megbízható [pl a tanúsítvány egy másik domain névhez volt kiállítva], piros nem megbízható tanúsítvány). A szabványos port a HTTPS / SSL kommunikációhoz a 443-as, a szabványos HTTP port a 80-as.

A tanúsítványokat meg kell újítani, mert érvényességük korlátozott. A lejárati dátum a tanúsítványban kerül tárolásra és megtekinthetjük azt pl. a böngészőben is. Ha a tanúsítvány lejár akkor automatikusan érvénytelennek minősül.

6 ok, ami miatt egyre inkább kötelező az SSL az Ön weboldalára is

  • A Google 2014 óta egyre inkább figyelembe veszi a keresőbeli helyezéseknél az SSL-t.
  • Egyre több látogató és vásárló bizalmatlan az olyan oldalak iránt ahol nincs https SSL.
  • A Microsoft, a Google, és a Firefox a HTTP/2-t csak SSL titkosítással engedélyezi.
  • Google és egyre több világcég törekszik a “HTTPS Mindenhol” környezetre. Ne maradjon le.
  • Jelentős számú cég, ezáltal vélhetőleg sok konkurenciája már SSL-t használ weboldalán.
  • A Chrome és a Firefox egyre feltűnőbben figyelmeztet ha egy weboldalon nincs SSL.

Mozilla Akamai Cisco Electronic Frontier FoundationOVH Google Chrome IdenTrust GemaltoFord Foundation Facebook Automattic ShopifyAmerican Library Association Cyon Infomaniak HostPointSiteGround Sucuri Vultr PlanetHosterTrail of Bits NovaTrend Gandi NetsparkerYunPian WPBeginner Fastly DudaReliableSite.net Casino2k 3CX Sumo LogicTintri Squarespace Hawk Host Compose, an IBM Company

Kérje egyedi ajánlatainkat!

Az űrlap használatával Ön egyetért az adatok tárolásával ezen a weboldalon.