Rendszergazda Veszprém

Rendszergazda Veszprém

Egy rendszergazdának nem könnyű az élete ha nem tipizál és nem szervezi jól meg a feladatait. A vállalkozások élete sem könnyű hiszen folyamatos pörgés, profit hajszolás, elavult készülékek, ezeknek az új készülékek beszerzésének az árát ki kell termelni és a legfontosabb hogy naprakész tudással rendelkezni az informatikai megoldásokról nem könnyű feladat.

Már már az ember gépé válik még ha nem is szalagmunkát végez ezért van pár alapvető megoldás amit a Veszprémi Rendszergazda szolgáltatás keretében biztosítunk.

Rendszergazda Veszprémben és vonzáskörzetében

Informatikai szolgáltatásaink Veszprém és közvetlen vonzáskörzetében végezzük. Honlapokat és webáruház felügyeletet országosan üzemeltetünk, így ha Budapest környékéről keres minket ugyanúgy rugalmasan megoldható a szolgáltatás kiszervezése és megvalósítása.

Automatizálás

A feladatokat lehet összehangolni, egységesíteni és automatizálni. Ilyen a toner patron kifogyóban, vagy egy online megrendelés automata számlázás, de még jobb ha az ügyfélszolgálati munkatárs munkáját is egy elektronikus asszisztenssel megoldjuk.

Költségcsökkentés

Költség csökkentés vagy Informatikai eszközök és szolgáltatásokba való pénz befektetés? Elsőre nem triviális valójában ha megfelelő eszközöket megvásároljuk akkor utána jó pár évre egyenesbe tehetjük vállalkozásunkat.

Nem kell azon problémázni hogy lassú a gép vagy mindig lefagy. A Windows 10-re való átállás után pedig jelentősen csökken a munkakedv az alkalmazott felhasználói élménye körülbelül egy takarítóval fog vetekedni amikor a mellékhelységet pucolja ki.

Mint ügyvezető vagy valamely osztálynak a vezetője ha csak belegondol akkor látható hogy ezek valós problémák.

Másik oldalról a szoftverek is rengeteg mindent megkönnyítenek! Először is fontos mint vállalati ügyfelek hogy jogtiszta szoftverekkel rendelkezzünk. Nem kell a legdrágább dobozos megoldásokat megvásárolni, ma már jó a felhős megoldás is.

Ha egy ügyfél betér önhöz ne lássák hogy izzad szagú marketinges vagy területi képviselő gubbad a gépe előtt hogy ledja a havi jelentést, hanem legyen cél hogy a munkahelyen mindenki örömmel és jókedvvel végezze munkáját.

Itt az Xpertstudio Kft-nél ez tökéletesen megvalósításra került úgy hogy nem is a pénz a fő motiváló tényező hanem a kihívás. Viszont az eszközeink nem gondolkodnak csinálják amit kell, minden le van automatizálva és tényleg csak a lényegre kell koncentrálnunk.

Szeretné Ön is? Mi segítünk de elsősorban hogy az informatikai rendszerei tökéletesen működjenek itt Veszprémben.

Mi nem vagyunk még túlvállalva mint konkurenciáink. Az áraink is barátibbak. Meg tudunk egyezni! Vegye fel a kapcsolatot velünk és üljünk le egy csésze KV mellett!