Rendszergazda és informatika szolgáltatások Veszprém megyében

Unas webshop marketing
2018-12-15
Rendszergazda Veszprém
2018-12-30

Rendszergazda és informatika szolgáltatások Veszprém megyében

Az Xpertstudio Kft 2014 Novemberében jött létre hogy új Innovatív megoldásokat és teljes körű rendszergazda szolgáltatást biztosítson ügyfeleinek.

Otthon vagyunk az Informatika hálózatok üzemeltetésében, továbbá az ügyfél szerverek és kliensgépek felügyeletében.

Szeretjük a logikus felépítést és a kiszámítható működést, ezért minden ügyfelünk teljes auditáláson esik át. Áttekintjük a folyamatokat és a biztonsági előírások szerinti beállításokat.

Az ügyfelek nem szeretik a SPAM leveleket, sem a lassú Informatikai eszközöket.

Webáruház üzemeltetés

Egyedi weboldalakat és webáruházakat készítünk. Legfontosabb jellemzője hogy mérhető a munkánk befektetése, továbbá ehhez a legmodernebb eszközöket használjuk.

Vannak olyan ügyfeleink akik bérelt webáruház felülettel rendelkeznek de olyan is akad akiknek mi készítettük el az online felületet.

A weboldal üzemeltetés mellett teljes körű SEO vagyis keresőoptimalizálás, linképítés természetes módon, kampány felügyelet Facebookon vagy Google ADS szolgáltatáson keresztül. Webáruházak esetében fontos az Árukereső és Árgépen való megjelenés biztosítása.

Ügyfeleink havi bevétele online felületükön több tízmillió forint havonta.

Google ADS

Az egyik leghatékonyabb hirdetési felület. A magyar internetes szokásokat tekintve a Google keresője 99%-ban a leginkább használt webes szolgáltatás. Ez köszönhető a sok Mobil Android készüléknek, illetve a közkedvelt Chrome böngészőnek is.

Mi elérjük, hogy a célpiaca felfigyeljen Önre úgy hogy kizárjuk a felesleges kattintásokat. Ezenfelül a legjobb hirdetési megoldásokat alkalmazzuk.

Törekedjünk arra hogy a bevétel növekedjen és a hirdetési költség csökkenjen vagyis csökkentsük a konverziónkénti költséget is.

Technikai SEO

A honlapon elvégezzük a legszükségesebb beállításokat. Kizárjuk a duplikációs tartalmi elemeket. Felépítjük a weboldal struktúráját hogy a Google botok és algoritmusok számára érthető és logikus legyen.

A honlapon további optimalizációkat végzünk hogy megfeleljen a sebesség, megjelenés és a CSS stílus és Java kódok tömörítését is összevonjuk. Kikapcsoljuk a felesleges plugineket. Frissítjük weboldalának elavult adatbáziság és rendszerfájljait.

SEO és tartalom

A technikai beállítások után elkezdhetjük a honlapok tartalmi felépítését is. Minden honlap egyedi és más más témával foglakozik. Így ezek kielemzése és ezekkel kapcsolatos munka bizony hosszabb időt fog igénybe venni.

Fontos hogy amikor egy honlap elindul nincs azonnal hatalmas forgalom meg linkek amik az oldalra mutatnak, ezért nagyon fontos hogy csak természetesen egy lassabb folyamat mentén kezdjük el a honlap felépítését.

Ha egy létezett domain nevet védtünk be amire linkek mutatnak vagy már régebb óta működik weboldalunk akkor az előbb leírt lépéseket végezzük el, illetve fel kell deríteni hogy vannak e SPAM linkek az oldalra mutatva, illetve milyen kulcsszavak irányában van optimalizálva weboldalunk.

Informatikai eszközök

Egyéb informatikai eszközökre is figyelünk.

Ha nagyon sok gép van és a cég üzletpolitikája engedi akkor távfelügyeleti alkalmazásokat telepítünk a legfontosabb gépekre.

A gépek vírusvédelme, Emailek konfigurálása, hálózati eszközök beüzemelése, és a hálózati meghajtók felcsatolása és ehhez jogosultságok kiosztását is jelenti.

Évente egyszer egy Tervszerű karbantartás során kipucoljuk a gépeket, a számítógépeket szétkapjuk és portalanítjuk.

Rendszergazdáink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így amennyi problémát tudnak ezek a számítógépek és programok generálni szinte mindenre tudnak kész megoldással előállni, hogy Önnek a leggördülékenyebben üzemeljenek az informatikai eszközei.

Egy vállalkozás nem időzhet állandóan azon hogy valami nem működik, most nem csatalakozik vagy nem éri el a hálózatot vagy épp kifogyott a toner.

Nyomtatók és fénymásolókat partnereinkkel javíttatjuk, de a festékpatronokat azt mi intézzük.

Remélem sikerül meggyőznünk szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Xpertstudio Kft 3 év alatt több mint 1200 üzleti tranzakciót, 400 ügyfelet és több tíz átalánydíjas partnert tudhat magának!