Push üzenetek, üzenj célcsoportodnak a böngészőben!

SSL tanúsítvány weboldalának!
2017-03-11
ADW és FB hirdetés
2017-04-25

Push üzenetek, üzenj célcsoportodnak a böngészőben!

Így érheted el célcsoportodat a böngészőn keresztül.
A push üzenetek használatával el sem kell kérned az emailcímet, mégis egyenesen a szemük elé tálalhatod híreidet.

A hírportáloknál megszokott, hogy megkérdezik tőled, szeretnél-e értesítést kapni a legújabb hírekről. Ha szeretsz jól informált lenni, csupán egy-két kattintásodba kerül és holnaptól a monitorodra vagy éppen a mobilodra kapod a legújabb híreket. Még az e-mail címedet sem kell megadni, mert rögtön a böngésződ sarkában, egy kicsiny ablakban jelennek meg a legújabb hírek.

Neked talán nem lehet ilyen saját internetes szócsöved? Te vajon hogyan tehetnél szert a push üzenetek klassz eszközeire, amivel anélkül képes leszel elérni a célcsoportot, hogy egyetlen e-mailcímet is elkérnél?

Képzeld el, hogy célcsoportod képernyőjére küldhetnéd saját értesítéseidet. Nulla késleltetéssel, de akár időzítve. Amikor az ember megnyitja a böngészőjét, azonnal érkezik az értesítés. Vajon mi kell ehhez, hogy Te is ilyen módon képes légy a közvetlen kommunikációra?

Weboldalaink képesek Push üzenetek küldésére is! Jelentkezzen pályázatainkra és legyen kedvezményezett egy 150 ezer forint piaci értékű weboldalra ami tud PUSH üzenetet is küldeni!

Aktuális pályázatunkat itt olvashatja!