IT kiszervezés

ADW és FB hirdetés
2017-04-25
Mi katalizálja a webáruházakat?
2017-04-25

IT kiszervezés

Mi az outsourcing?

Az outsourcing bizonyos erőforrások kihelyezését, kiszervezését jelenti. A szervezet egyes feladatok elvégzésére külső partnerrel szerződik.

Ezek általában olyan a szolgáltatások, amelyek nem tartoznak az elsődleges profittermelő tevékenységek közé, de a vállalat számára nélkülözhetetlenek. A leggyakoribb outsourcing tevékenységek az informatika, a HR, a pénzügy és a logisztika. Számos tanulmány bizonyította már, hogy a cégeknek megéri kiszervezni bizonyos tevékenységeket, mert az ezzel megtakarított erőforrások gazdaságosabban használhatók fel a profittermelő szolgáltatások minőségének növelésére.

Miért jó döntés az IT outsourcing?

A feladatokat olyanok látják el, akiknek kellő szakértelmük van az adott területen. Nincs szabadság vagy betegség miatt elérhetetlen szolgáltatás, hisz a megfelelő szakember állandó biztosítása is a külső cég feladata. Rugalmasan kezelhetőek az időszakosan – pl. projektek alatt – megnövekedett igények, erőforrások. Hatékonyabban működik a vállalkozás, ha a kollégák az effektív bevételt termelő szolgáltatásokkal tudnak törődni és nem kell a számítógépes problémákat is megoldaniuk. A mérhető költségek átláthatóbbá teszik az informatikára költött pénzt. Cégen belül gyakran nem egyértelműen látszik az adott tevékenységekre eső költség, egy outsourcing céggel azonban számszerűsíthetőek és általában gazdaságosabban üzemeltethetőek az informatikai szolgáltatások. Pontos dokumentációk készülnek minden projektről, ami belső munkatársakkal egyáltalán nem, vagy csak nehezen megvalósítható.

Miért az Xpertstudio KFT a megfelelő IT outsourcing partner?

  • Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az informatikai rendszerek üzemeltetésében.
  • Intelligens rendszereink révén előre értesülünk a lehetséges hibákról.
  • Szakértő munkatársaink és külső partnereink révén szinte az összes  informatikai szolgáltatást el tudjuk látni.
  • Akár távolról is tudnak segíteni munkatársaink.
  • Átlátható árképzésünk révén nem érhetik meglepetések.
  • Kollégáink rugalmasan rendelkezésre állnak, akár munkaidőn túl vagy hétvégén is.
  • Professzionális szolgáltatást nyújtunk kedvező áron.

Szolgáltatásaink Veszprém és közvetlen vonzáskörzetében érhetőek el!

Kérje egyedi ajánlatainkat!

Az űrlap használatával Ön egyetért az adatok tárolásával ezen a weboldalon.