CMS weboldal

Mi katalizálja a webáruházakat?
2017-04-25
Veszprém Informatikai szolgáltatások
2017-04-25

CMS weboldal

A WordPress egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amelyre építkezve nagy tudású website-ok fejleszthetőek, vállalati oldalaktól médiaportálokig.

Mivel szabadon felhasználható, projektjeink büdzséjét nem terhelik a portálmotor fejlesztési vagy licensz költségei. A WordPress nyílt forráskódú jellege ugyanakkor páratlan rugalmassággal, stabilitással, testreszabhatósággal és megbízhatósággal párosul, így segítségével előtérbe kerülhet az átgondolt ergonómiai kialakítás és felhasználói élmény. Csapatunk piacvezető szaktudással rendelkezik a rendszer ismerete terén. Több száz sikeres WordPress projekt tapasztalatával vagyunk felvértezve.

A WordPress tartalomkezelő keretrendszer további nagy előnye, hogy a felhasználói kezelőfelülete roppant egyszerű. A weboldal karbantartása, a tartalmak szerkesztése egy kényelmes és logikus adminisztrációs felületen keresztül történik. Így bárki, aki rendelkezik alapfokú számítógép-felhasználási tapasztalatokkal, néhány óra alatt kényelmesen meg tudja tanulni a tartalomszerkesztő felület használatát.

A WordPress néhány kifejezett előnye

 • Egyedi kialakítás: A portálmotor nem vezet be kötöttségeket a frontend felület megjelenése kapcsán. WordPress alapú portáljaink így mind egyedi megjelenésűek, bármilyen ergonómia és design kialakítható bennük.
 • Gyorsan bevezethető: WordPress alapokon a portálfejlesztési projektek gyorsan és rugalmasan valósíthatók meg, egyedi fejlesztésű portálmotorokhoz képest lényegesen kisebb büdzsével, licensz költségek nélkül.
 • Gazdag funkcionalitás: A WordPress egy komplett tartalomkezelő rendszer rengeteg „out of the box” funkcióval. Rendkívül nagy funkcionalitása révén kiváló alap nagyvállalati portálok és médiaportálok kialakítására.
 • Moduláris bővíthetőség: A WordPress központi funkciói kibővíthetőek egyedi fejlesztésű vagy vásárolt plug-in alkalmazásokkal úgy, hogy a forráskód koherenciája nem sérül.
 • Magas szoftverminőség: Open source jellegéből adódóan a WordPress gyorsan fejlődik. Vagyis olyan website engine, amelynek minősége folyamatosan tökéletesedik, stabil és folyamatos innováció kíséri.
 • Felhasználói élmény: A WordPress egyik nagy versenyelőnye a páratlanul logikus felépítésű, barátságos és könnyen elsajátítható adminisztrációs felülete, amellyel öröm dolgozni.
 • Integrálhatóság: Iparági szabványokra épülő adatkapcsolati megoldásai révén a WordPress jól integrálható más webes alkalmazásokkal, adatbázisokkal, third-party szoftverekkel.

Dióhéjban a WordPress szerkesztési funkcióiról

 • Könnyű tartalompublikáció: WordPress alapú portálunkban tetszőleges számú oldalt, cikket és speciális kialakítású bejegyzést hozhatunk létre, amelyek adatstruktúrája egyedi mezőkkel korlátlanul bővíthető. Minden tartalmi típust hasonló szerkesztési felületen tudunk rögzíteni, tartalmaink sorrendezhetők, előre időzíthetők, publikálás előtt megtekinthetők. Taralmaink kategorizálása, címkézése és a felhasználói interakciók engedélyezése pár kattintással megtörténik.
 • Korlátlan számú template szerkezet: A tervezés és fejlesztés során korlátlan számban állíthatók elő egymástól ergonómiailag teljesen független megjelenésű oldalsablonok, amelyek később bővíthetőek is. Így lehetőség van számos layout szerkezet (cikkoldalak, oldalsablonok, landing page-ek, stb.) megalkotására, amelyek közül a szerkesztés közben választhatunk. A különböző megjelenésű oldalsablonok szabadon szerkeszthető menüszerkezetben és kiajánló rendszerben kapcsolhatók össze az oldal többi részével.
 • Multisite network és többnyelvűség: Amennyiben vállalatunk több oldalt üzemeltet, lehetőségünk van azokat közös WordPress installációként létrehozni, így egyazon admin felületről tudjuk kezelni a társoldalakat vagy egészen különböző megjelenésű és funkciójú portálcsaládokat. Így egy központi rendszert kell karbantartanunk sok különálló oldal helyett. Fejlesztéseink támogatják a többnyelvűséget is oldalon belüli nyelvváltással.
 • Jogosultságkezelés: A WordPress testre szabható, szerepkör-alapú jogosultságkezelése révén szabályozható, hogy a website egyes adminisztrátorai mihez férhessenek hozzá és milyen eljárások mentén publikálhassanak tartalmakat. A portálmotor rendszerszintű beállításainak elérése (pl. bővítmények kezelése, template váltás, adatbázis export / import funkciók) leválaszthatók az egyszerűbb szerkesztői jogosultságoktól.
 • Fejlett médiatár: Valamennyi, az oldalunkra feltöltött képi tartalom, dokumentum vagy egyéb állomány egy egységes médiatárba kerül, ahol kényelmesen tudjuk rendezni és továbbszerkeszteni őket. Adott oldalak szerkesztése közben is bármikor előhívhatjuk a médiatárat, a tartalmakba beillesztett állományok pedig automatikusan frissülnek benne.
 • Keresőoptimalizáltság és social media: A WordPress-t kiváló SEO támogatás és közösségi média integráció jellemzi, amelyeket frontend megoldásokkal (pl. strukturált adatszerkezetek alkalmazása), illetve külön bővítményekkel is támogatunk. Valamennyi tartalom esetében szerkeszthetők a fontos meta adatok, amennyiben pedig azokat elfelejtjük kitölteni, automatikusan generáljuk őket.

Kérje egyedi ajánlatainkat!

Az űrlap használatával Ön egyetért az adatok tárolásával ezen a weboldalon.