ADW és FB hirdetés

Push üzenetek, üzenj célcsoportodnak a böngészőben!
2017-03-11
IT kiszervezés
2017-04-25

ADW és FB hirdetés

Jelentesse meg hirdetését a Google-on még ma

Hirdetését az emberek pont akkor fogják látni, amikor olyan termékekre vagy szolgáltatásokra keresnek rá, amilyeneket cége is kínál. Fizetnie pedig csak akkor kell, ha rákattintanak hirdetésére, hogy felkeressék weboldalát vagy felhívják munkatársait.

Miért érdemes a Google AdWords rendszerét választani

Több ügyfelet vonz be

Akár új látogatókat szeretne weboldalára vonzani, akár online értékesítéseit növelni, több telefonhívást kapni, vagy rávenni ügyfeleit, hogy legközelebb is Önnél vásároljanak – a Google AdWords mindenben segít.

Érje el a megfelelő közönséget a megfelelő időben

Vállalkozását éppen azok az internetezők találják meg a Google rendszerben, akik pont olyan terméket keresnek, amilyet Ön is hirdet.

Hirdessen helyi szinten vagy világszerte

A hirdetéseit leszűkítheti egy adott országból, régióból vagy városból érkező látogatókra – de akár üzletétől vagy irodájától számítva is beállíthat egy konkrét hatókört.

Csak az eredményekért fizet

Ha nincs látogatás, nincs költség sem

Csak azért kell díjat fizetnie, ha egy látogató rákattint hirdetésére, meglátogatja weboldalát, vagy felhívja vállalkozását. Összefoglalva tehát: csak akkor, ha hirdetése valóban működik.

Hozzon létre intelligens hirdetéseket a Facebook oldalon

Kattintás a weboldalra: hivatkozások

A webhelyed legfontosabb területeire irányíthatod a látogatókat.

Webkonverziók: hivatkozások

 A hirdetés optimalizálásával bizonyos tevékenységek végrehajtására ösztönözheted az embereket a webhelyeden, például hírlevélre történő feliratkozásra vagy termék megvásárlására.

Aktivitás oldalbejegyzésnél: fénykép

A bejegyzések kiemelésével több embert érhetsz el. Aktivitáson a bejegyzés kedveléseit, a hozzászólásokat, a megosztásokat és a fényképek megtekintéseit értjük.

Oldalkedvelések

Olyan emberekkel teremthetsz kapcsolatot, akik sokat jelenthetnek a vállalkozásod számára.

Helyi ismertség

Olyan hirdetéseket hozhatsz létre, amelyekkel a vállalkozásod közelében lévő embereket tudod elérni. Ez a funkció jelenleg csak bizonyos országokban használható.

Vágjon bele pályázzon nálunk!

Az Xpertstudio Kft a kedvezményezetteknek egy havi költségkeretet biztosít, beállítja a kampányhoz a megfelelő paramétereket. Csak gondolkodjon el azon vajon hány ember használ GOOGLE keresőt vagy FACEBOOK oldalt vagy alkalmazást!

Mi nem az Ön havi költségkerete után kapjuk a munkadíjat. A szerződéses díj  tartalmazza az hirdetések tervezését, a hirdetési kampányok beállítását, auditját, a hirdetési szöveg írását, adatkövetést és a  finom beállításokat a kapott értékesítési adatok alapján a hirdetés indítást követő 30 napig.
Ez a munka sosem egyszerű, és sose könnyű, ha komolyan vesszük! Viszont azon vagyunk, hogy Ön minél egyszerűbben és könnyebben hasznosíthassa bevételei növelésében vagy megtartásában.

A Kampányok értéke megközelítőleg 100 ezer forint piai értékű

Mit tartalmaz egy kampány?
Adw és FB kampány felügyelet 1 havi díj: max. 4-6 munkaóra
Adw és FB kampány audit
Marketing landing page / érkezési oldal készítése
Adw és FB konzultáció

 

Kérje egyedi ajánlatainkat!

Az űrlap használatával Ön egyetért az adatok tárolásával ezen a weboldalon.