8 informatika pdf

8 informatika pdf

A következő témákban adunk információkat számodra: informatika

8 informatika pdf

Napjaink modern technológiái számos fejlett lehetőséget kínálnak a folyamatos kapcsolattartáshoz munkánkban, de optimálisan kihasználni csak kevesen képesek ezeket. Mi segítünk abban, hogy az elérhető technológiák szinergikus egységbe rendezve, egyformán magas színvonalon szolgálják a mikrovállalkozásokat, KKV és magánszemélyeket egyaránt. De előtte nézzünk pár dolgot meg.

Facebook

A Facebook nagyot lép az e-kereskedelem világa felé, az Egyesült Államokban elindította a Shops szolgáltatást, amivel a vállalkozások ingyenes piactereket hozhatnak létre a Facebookon és az Instagramon. A közösségi óriás vezetője, Mark Zuckerberg egy élő közvetítésben tette meg a nagy bejelentést, hozzátéve, hogy szerinte az új vásárlási lehetőség jelentős szerepet kaphat a gazdaság újraindításában a koronavírusos járvány alatt és után. Mivel sok üzlet nem nyithat ki, és nem minden vállalkozónak van online felülete, elsősorban azoknak a kisebb vállalkozóknak lehet nagy segítség, akik eddig semmilyen figyelmet nem fordítottak webshopra – főleg őket viseli meg a járvány a Facebook szerint.

Miután az organikus elérés folyamatosan romlik a Facebookon, ezért egyre többen nyúlnak a hirdetés eszközéhez. Ha Te még nem igazán tudod, hogy miként működik egy Facebook hirdetés, mire kell figyelni a létrehozásánál.

MILYEN HIRDETÉS-ELHELYEZÉSEK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ A FACEBOOKON?

Nézzük meg röviden hol tudunk elhelyezni hirdetéseket egy Facebook Bussines fiókon keresztül.

Facebook-hírfolyam

Ez az a hirdetéstípus, mellyel valószínűleg a leggyakrabban találkozol, és megjelenik mind a desktopos, mind a mobilos felületen. Ez a sztenderd hirdetési formátum címsorral, hirdetésszöveggel, egy képpel vagy videóval.

Azonnali cikkek

Az azonnali cikkek hasonlóak, mint a hírfolyambeli posztok. Amikor a felhasználók rákattintanak, akkor a cikkre viszi őket, amelyben megjelenhet a hirdetésed.

Videók

A videókban megjelenő hirdetések olyanok, mint a tévés hirdetések. Az emberek valamilyen videós tartalmat fogyasztanak, melyet megszakít egy reklám.

Jobb oldali hasáb Ezek a hirdetések már a Facebook megjelenése óta jelen vannak, és kisméretű, könnyen figyelmen kívül hagyható hirdetésként egy képet és némi szöveget tartalmaznak. Ennek ellenére általában drágábbak, mint a nagyobb aktivitást eredményező hírfolyambeli megjelenés.

Marketplace

A Marketplace a Facebook apróhirdetési megoldása. Aki itt körülnéz, az már készen áll a vásárlásra, ami azt jelenti, hogy Te is könnyebben tudsz neki bármi eladni. Mivel ez a megoldás még elég új, így nem igazán vannak adatok, de érdemes lehet tesztelni

Instagram hírfolyam

Ezeken túl a Facebookon állíthatod be az instagramos megjelenést is. Kettő közül választhatsz: hírfolyam és a történetek. A hírfolyam esetében a reklámok értelemszerűen a felhasználók feedjében jelennek meg

Audience network

Az audience network alkalmazások és weboldalak hálózatát jelenti, melyeken megjelenhetsz a hirdetéseiddel a Facebook révén. Vagyis akkor érheted el a közönséged, amikor nem is tartózkodnak a Facebookon

Messenger

Végül pedig megjelenhetsz a hirdetéseiddel a Messengerben is. Ezen belül is több lehetőség áll a rendelkezésedre: egyrészt egyből a Messenger főoldalán, másrészt a Storiesban, illetve szponzorált tartalomként. Az utóbbinál a hirdetés üzenetként jelenik meg, amikor a felhasználó megnyitja az üzenetet, akkor elolvashatja azt, és kattinthat a CTA-ra.

Összességében nagyon sok mindenre kell figyelni a facebook hirdetéseknél, szövegezés, képi elemek, célcsoport, kampány költség …

Mi elsődlegesen Facebook felületét használjuk hirdetésre, mert egyszerre nagyobb számban érhetünk el célcsoportnak megfelelően embereket.

 

Google

Fejlessze vállalkozását a Google Ads segítségével

Jelenjen meg ügyfelei előtt, amikor az Önéhez hasonló vállalkozásokat keresnek a Google Keresés és Térkép szolgáltatásban. Csak az eredményért kell fizetnie, például ha a webhelyére kattintanak, vagy felveszik a kapcsolatot a vállalkozásával.

A hirdetések megjelenítése a Google keresési találatai felett

Amikor a felhasználók keresést végeznek a Google rendszerében, szöveges hirdetések jelenhetnek meg a találatok alatt. A keresési találatok fölött legfeljebb négy hirdetés jelenhet meg.

A Google Ads kereső hirdetésekkel az első oldal találatai közé helyezheti honlapját, egy olyan kiemelt helyre, amit biztosan mindenki látni fog, aki az Ön számára fontos kulcsszavakra keres a Google-ben!

Ön hogy került ide? Ennek a kulcsszónak van köze ahhoz hogy ide került: 8 informatika pdf így írtunk pár sort ebben a témakőrben: informatika

Évente Google rendszerben közel 30 millió forint hirdetési költség felett rendelkezünk

Mekkora bevétellel lehet számolni?

Legyen részese segítségünkkel a digitális marketing világának és hirdessen hatékonyan!
Tudta, hogy a legtöbben a Google-ben keresnek megoldást a problémáikra, ezért ha nem jelenik meg valamilyen formában a keresőben, akkor azzal tulajdonképpen a saját versenytársait erősíti?
Találkozott már a jelenséggel, hogy a felhasználók többsége ritkán lapoz tovább a keresőben az első egy-két oldalnál, így a további lapokon hátrébb megjelenő weboldalak valójában alig vannak versenyben?

A Google Ads kereső hirdetésekkel csak nyerhet!

Informatika

Egy rendszergazdának nem könnyű az élete ha nem tipizál és nem szervezi jól meg a feladatait. A vállalkozások élete sem könnyű hiszen folyamatos pörgés, profit hajszolás, elavult készülékek, ezeknek az új készülékek beszerzésének az árát ki kell termelni és a legfontosabb hogy naprakész tudással rendelkezni az informatikai megoldásokról nem könnyű feladat.

Már már az ember gépé válik még ha nem is szalagmunkát végez ezért van pár alapvető megoldás amit a Veszprémi Rendszergazda szolgáltatás keretében biztosítunk.

Rendszergazda Veszprémben és vonzáskörzetében

Informatikai szolgáltatásaink Veszprém és közvetlen vonzáskörzetében végezzük. Honlapokat és webáruház felügyeletet országosan üzemeltetünk, így ha Budapest környékéről keres minket ugyanúgy rugalmasan megoldható a szolgáltatás kiszervezése és megvalósítása.

Automatizálás

A feladatokat lehet összehangolni, egységesíteni és automatizálni. Ilyen a toner patron kifogyóban, vagy egy online megrendelés automata számlázás, de még jobb ha az ügyfélszolgálati munkatárs munkáját is egy elektronikus asszisztenssel megoldjuk.

Költségcsökkentés

Költség csökkentés vagy Informatikai eszközök és szolgáltatásokba való pénz befektetés? Elsőre nem triviális valójában ha megfelelő eszközöket megvásároljuk akkor utána jó pár évre egyenesbe tehetjük vállalkozásunkat.

Nem kell azon problémázni hogy lassú a gép vagy mindig lefagy. A Windows 10-re való átállás után pedig jelentősen csökken a munkakedv az alkalmazott felhasználói élménye körülbelül egy takarítóval fog vetekedni amikor a mellékhelységet pucolja ki.

Mint ügyvezető vagy valamely osztálynak a vezetője ha csak belegondol akkor látható hogy ezek valós problémák.

Másik oldalról a szoftverek is rengeteg mindent megkönnyítenek! Először is fontos mint vállalati ügyfelek hogy jogtiszta szoftverekkel rendelkezzünk. Nem kell a legdrágább dobozos megoldásokat megvásárolni, ma már jó a felhős megoldás is.

Weboldal

Tevékenységünk 2016 Januárban indult, azóta több száz honlapot készítettünk és adtunk át ügyfeleinknek. Eleinte tapogatóztunk hogy milyen konstrukciót is kellene kialakítani, mi az amire lenne igény vagy mászóval piaci rés.

Megalkottunk egy olyan lehetőséget amivel viszonylag gyorsan, teljesen egyedi, modern és biztonságos honlapokat készítünk és üzemeltetünk ügyfeleink számára, persze nem ebben a sorrendben. Mindezek megvalósítását és kivitelezését teljesen ingyen készítjük el.

Nagyjából belőttünk egy forrás igényt amit a piacon elkérnek egy honlapfejlesztésre. Mivel nagy a szórás és a konstrukciók összetétele így mi csak a saját megoldásunkat fogjuk bemutatni. A honlapok fejlesztésének piaci értéke 300 ezer forint.

Mit tartalmaz?

A pályázati kiírásban inkább csak pontokba van szedve és sűrítve mi minden szerepel a támogatásban. Nézzük végig ezeket a lépcsőfokokat.

 1. Ami a legfontosabb hogy nem kell domain nevek védésével ezek adminisztrációjával és költségeivel foglalkozni, mi elintézünk mindent ami ezen a téren szükségszerű.
 2. Biztosítunk egy szervert jelentős erőforrással hogy a honlapok megfelelő sebességgel akár nagy látogatottság mellett is gördülékenyen tölthessenek be. A webtárhelyhez biztosítunk Webmail, FTP és PhpMyadmin felületet amin keresztül az ügyfél hozzáfér a teljes adatbázis, fájlok, email és egyéb tárhely beállításokhoz.
 3. Legfrissebb WordPress CMS motort telepítjük, létrehozzuk az adatbázis kapcsolatot majd feltelepítjük a legfontosabb komponenseket hozzá.
 4. Téma megválasztás során már több száz egyedi testre szabható design sablon közül lehet választani. A kiválasztott téma után a domain vagy aldomain alatt aktiválva a felhasználó is áttekintheti a felépítést működést.
 5. A kezdő téma és a bővítmények aktiválása után a megrendelő feltöltheti a kezdő tartalmakat (képek, szövegek, menü struktúra, grafikai változtatások …stb). Megkezdjük a tényleges munkát a fejlesztéssel.

Amennyiben nem szeretnél Webáruházat de szeretnéd ha honlapod igazi pénztermelő eszköz lenne akkor válaszd a pénztermelő weboldalunkat pályázatunk keretében:

https://greenlightpalyazatok.hu/palyazati-hirek/egyeb-hirek/penztermelo-honlapok/#gsc.tab=0

Webáruház

Folytatva az előbbi felsorolást a legtöbben online szeretnének értékesíteni ezért szükség lesz egy Webshop rendszerre. Legyen szó digitális vagy fizikai termékről, szolgáltatásról vagy előfizetésről, ezeket mind biztosítjuk a megrendelőknek.

A webáruház készítés árak nagyon széles intervallumon mozognak. Mi a tárhely csomag mellé teljesen telepítjük, konfiguráljuk és finomhangoljuk számodra, hogy a lehető leggördülékenyebben tudj eladni.

A webáruház készítés viszonylag egyszerű folyamat. Nem is kell hozzá nagy elhatározás, hiszen nem kell például otthagyni miatta egyből a jelenlegi munkádat, azzal párhuzamosan is üzemeltethetsz egy webshopot. Ha pedig beindulnak a dolgok, akkor ráérsz eldönteni, hogy minden idődet és energiádat a webáruházadra fordítod-e.

Kattints a képre és válaszd a számodra szimpatikus csomagot! Foglald le előre a szolgáltatást!

Mi legyen a termék?

Az első lépés meglehetősen evidens a webáruház készítés folyamatában, és nagyon valószínű, hogy ha már ott tartasz, hogy elindítanád a webáruházad, tudod is, hogy mivel kereskednél. Ez lehet bármi az általad készített dolgoktól olyan termékekig, melyeket olcsón, nagykereskedelmi áron meg tudsz szerezni, és így nyereséggel tudod továbbadni. Az már fontosabb, hogy mielőtt eldöntenéd, milyen termékeket szeretnél árulni a webshopodban, teszteld le, hogy van-e rá igény a vevők részéről.

Árazás

Ha megvan a termék, akkor következhet az árazás, mely a legnehezebb része egy új üzlet elindításának. Ha az áraid túl alacsonyak, akkor pénzt veszítesz rajta, vagyis nem éri meg időt és pénzt fektetni az online értékesítésbe. Ha viszont túl magasak az áraid, nem tudsz majd elegendő terméket eladni – manapság a fizikai termékek esetén már mindenki ellenőrzi az árakat az árukeresőkben. Ahhoz, hogy meg tudd határozni a termékeid árát, kalkulálnod kell a saját költségeidet .

Szállítási költségek

Nézz körül a piacon, hogy lásd, a többiek milyen szállítási költségekkel dolgoznak. Simán nyisd fel a Google keresőt és nézz körbe. A legegyszerűbb megoldás, ha ezt egy az egyben ráterheled a vásárlóra, azonban gondolj arra, hogy az ügyfelek a termék árán túl a szállítási költségekkel is kalkulálnak. Sokan visszalépnek egy-egy vásárlástól, amikor szembesülnek azzal, hogy az adott cég milyen súlyos szállítási költségeket alkalmaz.

Mi az amire még figyelned kell, de nem vagy szakavatott?

Marketing stratégia, hirdetési platform kiválasztása, hirdetések beállítása, Webáruház jogi feltételei, Adatvédelmi irányelvek, SSL tanúsítvány, Elektronikus fizetéshez, OTP Simple bankkártyás fizetés vagy ingyenes Pappal és Stripe fizetési megoldások.

Ha hiányzik a piackutatás, nem jó a marketinstratégia, nem túl jók a termékek, gyenge lábakon áll a hitelesség, az mind hozzájárulhat ahhoz, hogy nem lesz sikeres a webáruházad. Ugyanakkor van egy további tényező, ami alapvetően határozza meg a sikert. A webshop kialakítása, vagyis a design felépítés. Még az online világban járatos szakembereknek sem egyszerű dolog, amikor egy új honlapot az alapjaitól kell felépíteni. Számtalan dologra kell figyelni, hogy az működjön, esetleg még sikeres is legyen. Az egész persze egy jó weboldallal és a megfelelő webtárhely választással kezdődik.

Tárhely

Ha WordPress és Woocommerce alapú nyílt forráskódú honlapod van akkor te is belefutottál már hogy egy bejegyzés mentésnél több másodpercet is kell várni, vagy egy kisebb fejlesztéshez beállításhoz fejlesztőt kell megkérned.

A legrosszabb eset azonban az amikor frissül a rendszer és a telepített pluginek már nem működnek. Összeomlik az oldal az elavult összetevőktől egy biztonsági rés miatt pedig vírusos lesz a honlapunk vagy eltérítik. Ebből következik hogy a Google-ban is jelentős veszteséget okoz a találati listán vagy a hirdetéseinket feleslegesen futtatjuk, rosszabb esetben kapunk egy komoly tiltást a fiókunkra vonatkozólag.

A tárhelyeink kizárólag WordPress és Woocommerce oldalakat működtetünk. Mivel mi nem csak tárhely rendszergazdai szolgáltatást biztosítunk hanem honlap rendszergazdai üzemeltetést is megvalósítunk így nem kell tartanod a jövőbeli változásoktól, hiszen szakszerűen finomhangoljuk honlapod hogy továbbra is elérje a célját.

WordPress weboldalad nem csak gyorsabb lesz, hanem nagyobb látogatószámot is könnyen ki tud szolgálni a többszerveres kiszolgálásnak köszönhetően.

Garantált sávszélesség

A dedikált fizikai szervernél lehetséges az internet sebességének biztosítása, mert a dedikált szerver esetében senki mással nem kell osztozni a sávszélességen, ezért garantált az 1 vagy 10 Gbit/s sávszélességű internet kapcsolat.

Legújabb szerver gépek

Az Xpertstudio Kft gondoskodik róla, hogy a üzemeltetés során kínált fizikai szervereiben mindig megtalálhatók legyenek a legújabb típusú és Intel technológiát használó Xeon CPU-k, illetve kifejezetten az adatközponti környezetbe tervezett ECC, illetve Registered ECC RAM-ok, valamint Intel Datacanter SSD-k, és már nvme SSD-k.

Microcloud E3 szerverünk CPU: Intel E-2288G (8C/16T – 3.2GHz) processzorral és 16GB ECC memória modulokkal van felszerelve, melyet nem korlátozunk. A 2x NVMe 1TB  meghajtó gondoskodik a biztonságos és gyors adattárolásról, továbbá (Intel DC D3-S4510) 1x 1Gbps hálózati kapcsolat (2x1Gbps interface) pedig a gerinchálózaton a gyors elérést biztosítja számunkra bárhonnan is szeretnénk elérni szervereinket.

 • SEBESSÉG: 1 – 40 Gbps hálózati kapcsolat ultra alacsony késleltetéssel
 • SZAKÉRTELEM: Komplex tudással rendelkező rendszergazdák
 • RUGALMASSÁG: Személyre szabhatja a bérelni kívánt szervert
 • PRÉMIUM HARDVEREK: Megbízható működés, garancia a magas rendelkezésre állásra.
 • MENTÉS: Napi szintű Inkrementális mentés 30 napra visszamenőleg
 • BOT VÉDELEM: védjük honlapod az illetéktelen behatolókkal szemben

Kattints a képre és válaszd a számodra szimpatikus csomagot! Foglald le előre a szolgáltatást!

Online

Szóval akkor most már minden erről szól? IGEN!

Fontos hogy minőségi megjelenéssel, felhasználóbarát és Responsive honlappal tudjál kommunikálni az érdeklődőkkel. Feltéve ha hajlandó vagy ebbe időt energiát és némi pénzt fektetni. Én mint az Xpertstudio Kft ügyvezetője: Varsányi Gergely elmondhatom már megkerestem online értékesítésből különféle módon több mint 100 millió adózott forintot. Nem mondom hogy csak rajtad múlik a siker, de a lovat is adom alád.

Manapság gyakran hallani, hogy az a vállalkozás, amelyik nem fektet elég energiát az online megjelenésére, gyakorlatilag nem is létező vállalkozás. Lehet a tiéd a világ legjobb szolgáltatása, de ha nem mutatod meg a célközönségednek minden elérhető csatornán, hogy mit is tudsz nyújtani nekik, akkor nem téged fognak választani.

Ma azzal fogunk foglalkozni, hogy Te, mint vállalkozó, vagy éppen vállalkozni vágyó személy, néhány egyszerű tipp segítségével, hogyan tudsz az online csatornákon keresztül is profitot termelni.

Profi weboldal kialakítása

Számtalan cég már ennél a pontnál elvérzik. Egy régi, elavult weboldal sosem tesz jó benyomást a látogatókra. Ha azt látja az ember, hogy évek óta nem frissítették az oldalt, hogy egyes funkciók nem működnek, a hivatkozó linkek pedig nem visznek sehová, akkor egészen biztos, hogy nem fog nálad maradni.

Facebook megjelenés

2020-ban már a magyar Facebook felhasználók száma meghaladta az 6.5 millió főt! Tudod, hogy mit jelent ez? Hogy egy jól működő Facebook oldal egy igazi aranybánya lehet a vállalkozásod számára! Bárkiket is célzol meg, az egészen biztos, hogy jelen vannak Facebookon. És nap, mint nap használják is. Nem is keveset: az átlag felhasználó napi másfél órát tölt ez facebookozással.

Használj hirdetéseket

A legegyszerűbb módja annak, hogy olyan emberekkel is megismertesd a termékedet vagy szolgáltatásodat, akik még soha sem hallottak rólad, az online hirdetés. Számtalan lehetőséged van erre, de a két legelterjedtebb módszer a Facebook hirdetés és a Google Ads hirdetés. Emlékszel? Korábban írtuk hogy évi közel 30 milliós büdzsével rendelkezünk. Facebook is közelit erre a szintre!

WordPress

Miért a WordPress CMS (Tartalom kezelő rendszer) használjuk?

A FUNKCIÓKÉRT A PLUGINOK FELELNEK…

A tartalomkezelő funkciót bővítmények (pluginek) egészítik ki. Ezekkel a weboldaladon bármilyen feladat megoldható. Ha a wordpress alapú weboldalát egy cég szeretné saját webáruházzá alakítani, mindössze annyit kell tennie, hogy letölt és telepít egyet a számos ingyenesen is elérhető webáruház bővítmény közül. A bővítmény keresését a WP weboldalad kezelőfelületén belül lehet elindítani, a telepítés is egy kattintással működik, nincs szükséged más szoftverre.

A WordPress Plugin könyvtárban jelenleg több mint 40 000 ingyenes bővítmény található, és számuk folyamatosan nő. A legtöbb bővítmény ingyen elérhető, vannak olyanok, amelyek csak korlátozott funkcionalitással ingyenesek, és a fejlesztői pénzt kérnek a teljes verzióért.

Vannak olyan pluginek is, amelyekért teljes egészében fizetni kell. Egy-egy fizetős plugin ára jellemzően 10-300dollár között van.

Mi a tárhelyeink mellé 100 ezer forint piaci értékű bővítményt biztosítunk!

SEO

Keresőoptimalizálás.

A másik ok ami miatt WordPress alapú honlapokkal dolgozunk. Ha az ügyfélnek nincs hirdetésre költsége, akkor az idejét használva építkezhet a kereső tartalom készítésre, így a keresési találatok pozicionálására egyre jobb esélyt teremt.

A legújabb Google algoritmus a gyakran frissülő, egyedi tartalommal rendelkező weboldalakat sorolja előre, ami remek hír a WordPress weboldalak tulajdonosainak, hiszen nincs másik olyan tartalomkezelő amivel egyszerűbben és gyorsabban lehet az olvasók számára hasznos tartalmakat publikálni.

Az olyan tartalmat, ami a Google elvár egy weboldaltól a jó rangsorolásért, a WordPress tartalomkezelővel a legegyszerűbb létrehozni és publikálni.

Ne feledjük ez Óriási előnyt jelent egy Webáruház esetén. Nézzük meg mi az amit ezen a téren nyújt a rendszer.

Woocommerce

A WooCommerce a WordPress bővítménye, amelyet kifejezetten a tartalomorientált értékesítés elősegítésére fejlesztettek ki. Felhasználóbarát admin felülete és rugalmas, drag and drop- és flexibilis szerkesztőfelület technológiája egyedi tartalom megjelenítést tesznek lehetővé. Könnyű kezelhetősége mindenki számára elérhetővé teszi.

Idővel a WordPressnél is felvetődött, hogy a tartalom mellett az értékesítés is nagyon fontos szempont az online térben, erre megoldásként a WooCommerce, webáruház rendszert alkották meg.

Lefejlesztett alaprendszerének hála nem kell nulláról új honlapot létrehozni. Egyedi design fejlesztés révén mégis egyedi megjelenítést érhetünk el.

Legfőbb előnyei: egyszerű, gyors, költséghatékony, bővíthető

WooCommercen keresztül eladhatunk fizikai, virtuális és letölthető termékeket is, könnyen adaptálhatjuk rendszerét bármilyen üzleti modellhez. Nem számít, hogy mit árulsz, vagy mennyit, az eladási lehetőségek végtelenek, mert rengeteg fejlesztő dolgozik rajta, és már biztosan lefejlesztették a számodra szükséges bővítményeket.

Könnyű kezelhetőség, egyedi support

A WooCommerce egyik legnagyobb előnye, hogy flexibilis tartalomkezelés, kifejezetten felhasználóbarát admin felület jellemzi, ennek köszönhetően magunk szerkeszthetjük honlapunkat, webáruházunkat

Beépített statisztikák

A WooCommerce számtalan riportot és beépített statisztikát biztosít eredményeink pontos átlátására, az üzleti tervezés támogatására. Az admin felületen található “állapot” box egyből listázza számunkra forgalmunkat, megrendeléseinket, termékeinket, kiadásainkat, lemondásainkat. Az analítikában és a dashboardon mindenről tartalmas kimutatást kapunk, ami a webáruházunk futtatásához szükséges, és még annál is többet.

Plugin

Összeszedtünk pár beépülő bővítményt mi mindent szoktunk használni.

 • Abandoned Cart Pro for WooCommerce – Szerző: Tyche Softwares (Kosár elhagyó funkció, a Cookie Policyban leírt módon elkapja az email címeket, így figyelmezteti a vásárlót a be nem fejezett vásárlásra) A kosár elhagyófunkcióról külön leiratkozni le lehet.
 • Advanced Order Export For WooCommerce – Szerző: AlgolPlus
 • Direct Checkout for WooCommerce – Szerző: QuadLayers
 • Gravity Forms – Szerző: Gravity Forms
 • Head and Footer Scripts Inserter – Szerző: Space X-Chimp
 • Integration for Szamlazz.hu & WooCommerce – Szerző: Viszt Péter
 • Mailster – Email Newsletter – Szerző: EverPress
 • Popup Maker – Szerző: Popup Maker
 • Slider Revolution – Szerző: ThemePunch
 • WooCommerce – Szerző: Automattic
 • WooCommerce Google Ads Conversion Tracking – Szerző: Wolf+Bär Agency
 • Wordfence Security – Szerző: Wordfence
 • WP Rocket – Szerző: WP Media
 • Yoast Seo – Szerző: Yoast csapata

Webtárhely

Microcloud E3 szerverünk CPU: Intel E-2288G (8C/16T – 3.2GHz) processzorral és 16GB ECC memória modulokkal van felszerelve, melyet nem korlátozunk. A 2x NVMe 1TB  meghajtó gondoskodik a biztonságos és gyors adattárolásról, továbbá (Intel DC D3-S4510) 1x 1Gbps hálózati kapcsolat (2x1Gbps interface) pedig a gerinchálózaton a gyors elérést biztosítja számunkra bárhonnan is szeretnénk elérni szervereinket.

NEM KELL ÖSSZEÁLLÍTGATNI HOGY MEKKORA MEMÓRIÁT SZERETNÉL, MEKKORA TÁRHELYET VAGY MILYEN GYORS PROCESSZORT!

Kattints a képre és válaszd a számodra szimpatikus csomagot! Foglald le előre a szolgáltatást!

Rendszergazda

Teljes körű szolgáltatást biztosítunk a webtárhely – szerver és honlapod kezelésénél. Nagy összegű beruházás nélkül igénybe vehet hűségidő nélkül szervereket.

A szerver vásárlás egyszeri nagy összegű beruházás. A szerver típusától, és paramétereitől függően általában 400.000 Ft – 3.500.000 Ft között mozog, de egyedi igények alapján könnyen efölé is emelkedhet a végösszeg.
Szervertípustól függően annak elhelyezése havi 15-25.000 Ft-ba kerül, így három éves távlatban ez üzemeltetés és szoftverek nélkül 313.000 Ft – 1.466.000 Ft / év költséget jelent egy cég számára ez a beruházás. Ehhez a beruházáskor még nem tartozik csere alkatrész, vagy olyan speciális garancia, amivel következő munkanap (NBD), vagy akár 4 órán belül a helyszínen van a garanciát biztosító gyártó egyik szerződött partnere cserélni az alkatrészt.

Eszköz bérléssel ezt azért lehet olcsóbban megoldani, mert egyszerre több szervert vásárolunk, és azok helytakarékos módon egy házban vannak elhelyezve. 2-4db szerver egy 2U magas Twin házban, de a MicroCloud kategóriában 8-12-24db szerver is elérhető 3U magas kiszerelésben, így az elhelyezési, és beszerzési költségek fajlagos költsége is kedvezőbb. Áramfogyasztása általában kisebb mint önálló társaiké, kevesebb aktív hűtő elem szükséges hozzá, és az ilyen nagyobb teljesítményű tápegységeknél a hatásfok is jobb szokott lenni. Olyan munkáknál, projekteknél, ahol dinamikusan változhat az eszközpark, vagy a projekt indulásának első fázisában még nagy kockázattal járna a beruházás, célszerű hűségidő nélküli szerver bérlést választani.

 

Greenlight Pályázat

Kinek éri meg szolgáltatásunk? Elsősorban vállalkozásoknak, de magánszemélyeknek is biztosítunk lehetőséget. Azok akik nem engedhetnek meg maguknak ilyen szolgáltatásokat de szeretnének online megjelenni, webáruházat üzemeltetni, nekik pályázat keretein belül van lehetőségük igénybe venni szolgáltatásainkat!

300 ezer piaci értékű Weboldal / Webáruház támogatására, üzemeltetésre, Professzionális Honlap CMS gyors SSD tárhelyen és ingyen domain regisztrációval biztosítva. Nincs erőforrás korlátozás és dinamikus tárhelyet biztosítunk!
+ Bónusz ajándék pluginek

Pályázatainkon való részvételnél minden induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknekalapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknekönkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A pályázat jogalapja: Társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása
A pályázatban való részvétel pályázati díjhoz kötött!
Előirányzott támogatás: 500+ db támogatható pályázat
Pályázatok feldolgozása: beküldési sorrendben
Pályázatok kiértékelése: záródátumot követő 15-30 munkanapon
Pályázat nyelve: Magyar

Honlap készítés támogatása

Honlap (Webáruház, közösségi oldal, fórum, apró stb… alakítható) megrendelése ingyen domain hoszting szolgáltatással, induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek

A társaság  pályázatot hirdet 300 ezer forint piaci értékű responsive (mobilbarát) professzionális dinamikus weboldalak készítésére.
A weboldalakhoz tárhelyet és ingyen domain regisztrációt biztosítunk.

Weboldal támogatás
A szolgáltatások ügymenete és a nyújtott szolgáltatás azonos értékű a piaci feltételekkel

Pályázatunkban meghirdetett weboldalakat úgy építi fel ahogy szeretné!

Jelenleg is több weboldal téma közül lehet választani! Korlátlan lehetőség egyedi design és tartalom építésre  weboldalak létrehozásához!

Jelentkezzen Ön is weboldal pályázatunkra!

 • Mi adjuk hozzá a tárhelyet
 • Regisztráljuk a domain nevet
 • Telepítjük a weboldalt
 • Kialakítjuk a struktúrát
 • Aktiváljuk az igényelt szolgáltatásait
 • Jogosultságot adunk hozzá
 • Oktató anyagot biztosítunk

300 ezer forint piaci értékű vissza nem térítendő támogatás!

Pályázat – GreenLight pályázatok (greenlightpalyazatok.hu)