Pénztermelő honlapok
2020.08.23.
Online kereskedelem
2020.09.11.

Idén is lesz háztartási nagygép csere program. Az Xpertstudio Kft új pályázati területet indít azok számára akik szeretnék lecserélni régi hűtőgépüket, mosógépüket, továbbá igényelhető fagyasztó, mobil klíma / párátlanító eszközök is.

Háztartási nagygép csereprogram

A következő ciklustól indítjuk magánszemélyeknek új pályázati kiírásunk. A Greenlight pályázatok keretében miért írunk ki háztartási gépekre pályázatot? Az elmúlt évtizedben a technológia területén nem csak a számítógépek és mobil eszközök fejlődtek hanem a háztartási gépek is elkezdtek egyre több technológiai újdonságot alkalmazni. Bár ezen eszközöket 10 évente cseréli az ember, meglepődve tapasztalja milyen újdonságokkal szerelik fel ezeket a készülékeket.

Mosógépek… hol lenne nélkülük az emberiség? Képzelje el, hogy ma úgy kéne mosnia, ahogy egykor mostak, a pataknál vagy az élelmet tartósítani, ahelyett hogy egy hűtőgépbe csak bedobja a felesleges élelmiszert. Kevesen tudják ma elképzelni, ami a múlt században vidéken még bevett gyakorlat volt. A ruhaneműt egy kosárban a patakhoz kellett vinni, majd kézzel kiöblíteni, kimosni, kicsavarni, végül a domboldalon megszárítani.  Ez szerencsére már a múlté.

Mosógép újdonságok

technológiának köszönhetően Ön kevesebb rezgésre és zajra számíthat. Ez egy húsz évet felölelő kutatás és fejlesztés eredménye a mosási technológia területén. Akár el is felejtheti, hogy bekapcsolta a mosógépet. A technológia lényegében a csend luxusát biztosítja Önnek.

Az automatikus adagolásnak köszönhetően Ön csak betölt egy nagy adag mosószert és öblítőt a készülékbe, a technológia pedig gondoskodik a további teendőkről! A mosógép automatikusan annyi mosószert adagol, amennyi a kiválasztott programnak megfelel, és mindezt akár 20 mosási cikluson keresztül! Innentől nincs több túladagolás és pazarlás!

A mosógép WIFI technológiával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy okostelefonja segítségével Ön elindíthatja a készüléket, és folyamatosan nyomon követheti a mosás állapotát. Még azt is megtudhatja, ha a mosószeres tálca kiürült! Emellett, ha szívügye az energiafogyasztás, nyomon követheti a víz- és áramfelhasználást. Bárhonnan.

Szabadon álló elöltöltős mosógép Ingyen

Az elöltöltős és egyúttal szabadon álló mosógépek valószínűleg a legelterjedtebbek a piacon. Ezek talán a leggyakoribb mosógép típusok kerek, általában üvegezett ajtóval az elülső oldalon. Választékuk széles, ugyanis a legtöbb gyártó kínál ilyen típusú mosógépet, ráadásul számos sorozatban.

Hűtőgép újdonságok

A szebbnél-szebb, impozánsabbnál-impozánsabb, mindenféle extra funkcióval bíró csodahűtők között gyakran elveszik a laikus vásárló. Ez nem csoda hiszen a technológia már mindenhova betette a lábát. A legkülönfélébb szenzorok és számítástechnikai megoldások sorakoznak ezekben a háztartásokban is fontos gépekben.

A Total No Frost hűtőszekrénynél nincs szükség a fagyasztó rész kiolvasztására, és képes megakadályozni penész és kellemetlen szagok kialakulását a hűtőszekrény belsejében egy motorból és egy párologtatóból álló rendszer révén, amelyhez egy ventilációs és egy levegő kezelő berendezés tartozik, amely megakadályozza a jégréteg kialakulását, és elszívja az ételek által kibocsátott gőzöket.

Vezérlés dupla elektronikus érintésvezérlő segítségével! A panel és a LED-kijelző egyszerű hozzáférést kínál az általános és a hőfokbeállításokhoz. Így mindent pontosan szabályozva kiemelkedő eredményt érhet el az élelmiszerek tárolásában

Az IonAir technológia a negatív töltésű ionoknak a készülékbe való folyamatos beáramoltatásával mintegy bevonzza a természetet a hűtőszekrényekbe. A negatív töltésű ionok természetes légtisztító részecskék, a frissesség érzéséért felelősek az erdőben, a vízesések mellett vagy eső után. Közvetlenül a természetből érkezve, a negatív töltésű ionok a legegészségesebb környezetet teremtik meg.

A hűtőszekrény a legtöbb háztartás sarokkövét képezi. Ez az elektronikai cikk elengedhetetlen az otthoni konyha megfelelő működéséhez és ma már elképzelhetetlen, hogy hűtő nélkül éljünk. Sok olyan ételt fogyasztunk, amik hűtés nélkül akár egy nap alatt is megromlanak, de a tegnapi kacsasült frissen tartásához is a hűtőnket hívjuk segítségül.

Hamarosan indul bárki számára elérhető háztartási nagygépcsere pályázatunk! Nem kívánunk versenyezni az államilag kiírt HGCS pályázatokkal, inkább egy alternatívát szeretnénk támasztani. A mi kiírásunkban nincs szükség önerőre, a készülékek készletről lesznek kiszállítva a kedvezményezetteknek.

ELÉRHETŐ TÁMOGATÁS

Green-Light Elektronikus pályázati hirdetési felület

Az adatlapot Figyelmesen töltse ki!
A pályázati adatlap kitöltése átlagosan 5 percet vesz igénybe!

EZEKHEZ A SZOLGÁLTATÁSOKHOZ ÉS ESZKÖZÖKHÖZ JÓVAL OLCSÓBBAN HOZZÁJUT MOST A PÁLYÁZAT KERETÉBEN MINTHA PIACI ÁRON KELLENE MEGVENNIE!

Az elektronikus pályázati felület a pályázati csomagra kattintva érhető el.





A Feldolgozási díjról NAV által elismert, tehát szabályos elektronikus számlát adunk (szamlazz.hu). A számlát azonban csak a díj befizető személy, vagy cég, vagy intézmény, stb nevére állíthatjuk ki, ettől eltérni nincs módunk. A számlák megegyeznek a megszokott számlák formátumával, azzal a különbséggel, hogy elektronikusan, e-mailben juttatjuk el a pályázókhoz. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni, de ezt a befizetőnek kell megtennie.