Digitális oktatás
2020.08.09.
Pénztermelő honlapok
2020.08.23.

A koronavírus járvány alatti digitális oktatás több téren is próbára tette a családokat. Ebből csak az egyik volt, hogy a szülők kellő jártassággal rendelkeznek-e a digitális téren. Legalább ennyire fontos, hogy van-e otthon elég tablet és számítógép, webkamera és fülhallgató, és van-e elég íróasztal a digitálisan oktatott gyerekeknek.

A Budapest Bank legújabb kutatásában felmérte, milyen eszközöket vásároltak a magyarok a járvány alatt. A megkérdezettek negyede volt kénytelen új számítástechnikai eszközt venni. Erre átlagosan 125 ezer forintot költöttek. Ez egy jó minőségű, de használt laptop vagy asztali számítógép vagy egy táblagép árának felel meg.

Elmondható hogy pályázatinkon keresztül is több mint 1000 kedvezményezettnek sikerült vissza nem térítendő eszköztámogatáshoz jutni.

A kutatás azt is felmérte, milyen kommunikációs csatornákat használtak az oktatásban. A legnépszerűbb a Messenger, a Kréta és az e-mail volt, mindegyiket a megkérdezettek 54 százaléka említette. Hasonló nagyságrendben említették a Facebook csoportokat is. A világszerte nagyon népszerű Zoomot csak a válaszadók 28 százaléka említette, erről korábbi cikkünkben is beszámoltunk.

A sajtóban megjelent, többnyire a karantén szituáció elviselhetetlenségéről megjelent hírek ellenére a szülők 44 százaléka arra számít, hogy a most használatba vett csatornákat a jövőben is használni fogják az iskolák.

Milyen készülékek érhetők el a Számítógép támogatás keretében?

Elmúltak azok a napok, amikor sok olyan képességet kellett feláldoznunk, amit a laptopjainkon vagy asztali gépeinken élvezünk, miközben útközben. A mobil technológia fejlesztése lehetővé tette számunkra, hogy több lehetőséget kapjunk mind a munka, mind a szabadidős tevékenységekhez.

Ingyen telefon

Pályázatunkban lehetőség van ÚJ és GARANCIÁLIS PC számítógép konfigurációk beszerzésére.

Eszköz pályázatunkban ezek a legértékesebb fizikai készülékek. A számítógépek Windows 10 támogatással rendelkeznek.

PC Számítógépek

Úgy döntöttünk hogy mostantól nem a régi hanem az új FIRE 8 HD IPS kijelzővel szerelt nagyon gyors és nagyobb üzemidővel rendelkező készülékeket szerezzük be a támogatásokhoz! Nézd meg mit tud ez a készülék!

Amazon Fire Tabletek 2019-2020 pályázaton

 

Ha szeretnél Ingyen Tablet, Telefon készülékekhez jutni vagy nagy értékű Laptop és asztali PC számítógépekhez, akkor Jelentkezz a Greenlight pályázatok következő kiírására!

Jelentkezem