Greenlight Honlap ingyen
2020.01.18.
Megújuló energia használatát, energiahatékonyság támogatása
2020.01.22.

Tees Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság azzal a céllal jött létre hogy a jelenlegi kihívásokhoz alkalmazkodva a hátrányt elszenvedett emberek, közösségek és szervezetek -vállalkozások online működési mechanizmusát megváltoztassa, ezt megfelelő technológiai eszközzel támogassa és ehhez egyéni vagy csoportos tanfolyamokat szervezzen és finanszírozzon.

Szolgáltatások pályázat útján adhatók be. A szolgáltatások ügymenete azonos a piaci feltételekkel. A pályázatok, feldolgozási díjhoz kötöttek.

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése

A pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása, amelynek egyedi célkitűzése a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése a mikro-, kisés középvállalkozások külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén.

A támogatott vállalkozásnak olyan fejlesztést kell eredményeznie, ami javítja a technológiai felkészültséget. A támogatás célja a mikro-, kis- és középvállalkozások olyan beruházásainak a támogatása, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők.

Milyen tevékenységek támogathatók?

a) új tárgyi eszköz beszerzés; (Laptop és Pc számítógép konfigurációk)
b) Inmateriális javak (Windows 10 operációs rendszer)
c) Korszerű honlap megjelenés

Rendelkezésre álló keretösszeg